Territorial

Hi falta el gol

Divisió d'honor juvenil. El Girona falla un penal i s'ha de conformar amb l'empat contra el Nàstic

GIRONA 0 NÀSTIC 0

GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi, Damià, Pol, Aleix (Àlex Güell, 65'), Èric, Llorenç (Rodrigo, 55'), Sergi (Caste, 79') i Crespo (Nacho, 52').NÀSTIC:Jose, Pimàs, Escribà, Iker, Nil, Cala, Prats (Pol, 74'), Pablo (Ion, 46'), Aitor, Àlex (Verge, 61') i Toldrà (Arthur, 60').ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:al visitant Pablo.

Després d'un mes sense competir, el Girona va reprendre l'activitat en la divisió d'honor juvenil i es va haver de conformar amb un empat sense gols a casa, contra el Nàstic. Els gironins van ser superiors, especialment durant la primera meitat, però els va faltar trobar el camí del gol.

Amb el vent a favor, el Girona va monopolitzar el perill en la primera meitat, en què el Nàstic no va inquietar Alberto. El Girona tampoc va tenir un munt d'ocasions, però amb un pèl més d'encert hauria encarrilat el partit. Després d'una primera aproximació en una falta lateral (6'), Llorenç va tenir un un contra un després d'una bona combinació (27'). Aleix va provar un xut que li va sortir alt (33') i una falta directa que el porter li va aturar (33'). Poc després, va arribar un penal comès sobre Aleix (37'). El porter Jose va treure el llançament de Llorenç, que va connectar de cap el rebuig del porter, però l'acció va acabar anul·lada per fora de joc d'un company.

En la segona meitat, el Nàstic, amb el vent a favor, va fer un pas endavant, i en cinc minuts va crear més perill que en tot el primer període. Els d'Àlex Marsal també haurien pogut marcar, en un xut de Rodrigo (68') i un altre de Nacho (70'). I en l'últim sospir, els tarragonins van amenaçar la porteria d'Alberto amb un xut des de gairebé el mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)