Territorial

El Farners obté la quarta victòria seguida

1a catalana. Els de Nacho Castro van superar el Vic en un partit ple de gols (2-4)

vic 2 farners 4

VIC:Reig, Busquets, Bertrana, Abat, Velasco, Gerard Enrich (Ivan Palomar, 57'), Isma (Cañadillas, 67'), Joan Torné (Valls, 74'), Peque, Roca i Puigdesens.FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Miquel Joan, Pitu Riart, Yayá, Criado (Fajardo, 63'), Toni Rossell, Ricki Solà (Joel Salas, 86'), Litus (Nierga, 63') i Gerard Muñoz (Peracaula, 91') i Coro.GOLS:1-0 (18') Peque, de penal. 1-1 (27') Ricki Solà. 2-1 (40') Joan Torné. 2-2 (44') Toni Rossell. 2-3 (67') Ricki Solà. 2-4 (73') Gerard Muñoz.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:als locals Gerard Enrich, Joan Torné i Reig i Isma; i als visitants Toni Rossell, Yayá i Nierga.T.V.:dues targetes grogues al local Velasco (58').COMENTARI:El Farners continua imparable i ahir va sumar la quarta victòria seguida. Els de Nacho Castro van igualar dues vegades el marcador en la primera meitat, i en la segona van aprofitar la superioritat numèrica des del minut 58 per marcar dos gols més, obra de Ricki Solà i Gerard Muñoz. El Farners, quart, està a dos punts del líder.