2a divisió FEF

Ensopegada alarmant

Encallats. El Prat perd al camp de l'últim, que en va fer prou amb un gol de Cañadas, i encadena ja onze jornades sense vèncer

eldenc 1 prat 0

ELDENC:Carlos Molina, Esteban, Amat, Fede, Alcántara, Chema Antón, Maiki, Mario, Cañadas (Kiko, 86'), Juanjo (David Ruiz, 68') i Calero (Cheikh, 73').PRAT:Toni Texeira, Oriol Dot, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Barnils, Putxi (Javi Lara, 66'), Padilla, Nacho del Moral, Ignacio (Ernest Forgas, 46') i Poves (Fran Piera, 71').GOLS:1-0 (28') Cañadas, de penal.ÀRBITRE:Guzmán Mansilla.T.G.:als locals Alcántara i Maiki; i als visitants Putxi i Nacho del Moral.T.V.:al local Amat (89'), per vermella directa.

Ni contra l'últim classificat. El Prat s'ha encallat en la lliga, ahir va caure al camp de l'Eldenc i continua apropant-se perillosament a la zona calenta de la taula. El conjunt de Pedro Dólera va pagar cara la seva manca d'encert i va tornar del Pepico Amat amb les mans buides.

El matx no va començar bé per als interessos dels potablava, ja que en el minut 26 Cañadas va ser objecte de penal i no va desaprofitar la pena màxima. Amb l'1-0 en el marcador es va arribar al descans i, després de la represa, els del Baix Llobregat es van posar la granota de treball i van assetjar la porteria defensada per un Carlos Molina ahir molt inspirat, que va acabar salvant els seus en els últims compassos, en un parell de rematades franques del Prat. Abans, en el 59', Poves havia tingut una arribada claríssima, però va xutar desviat. Els de Pedro Dólera, amb tot, hauran d'intentar trencar la ratxa en la pròxima jornada, en què reben el Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)