2a divisió FEF

La història de sempre

2a divisió B. El Llagostera continua encallat a domicili –sis enfrontaments sense vèncer– tot i que va fer el més complicat, avançar-se en el marcador

El Llagostera va empatar en el darrer partit de lliga al camp de l'Atlètic Saguntí (1-1). L'equip dirigit per Oriol Alsina va fer el més complicat en la categoria, avançar-se a camp contrari, però novament no va saber defensar l'avantatge a favor seu. Enguany els llagosterencs també han pogut assestar el primer cop a domicili en les dues victòries contra el Gavà (0-2) i el Sabadell (0-3) i, a més, contra el Lleida Esportiu (2-1) i el Prat (1-1) –al Camp d'Esports la desgràcia va ser majúscula ja que els gironins, tot i avançar-se amb un gol de Manel, no van esgarrapar cap punt–. Administrar els avantatges és clau, sobretot a fora de casa, en què els blaugrana encadenen sis enfrontaments sense aconseguir la victòria –contra el Llevant B (2-0), l'Eldenc (2-0), el Lleida Esportiu (2-1), el Prat (1-1), l'Espanyol B (2-0) i diumenge a Sagunt (1-1)–, una xacra massa gran que li ha impedit aconseguir una bona sèrie de resultats, tot i que sembla que ha pogut aturar la sagnia amb la qual va acabar l'any passat.

El calendari fa pujada

Per confirmar que ha deixat enrere la mala dinàmica de resultats –el Llagostera va estar vuit jornades sense conèixer la victòria–, els d'Alsina tenen una bona oportunitat de trencar amb els mals moments per regenerar-se i iniciar una línia ascendent en la taula. La victòria contra l'Ebre (3-0) i l'empat a camp contrari contra el Saguntí (1-1) han permès als llagosterencs sumar quatre dels darrers sis punts, una sèrie que hauran de defensar de valent en els pròxims tres enfrontaments. I és que dissabte que ve a les 17 h a l'estadi Palamós-Costa Brava el Llagostera rebrà el tercer classificat, l'Hèrcules. Després de la dura batalla que hauran d'afrontar contra els alacantins, els gironins es desplaçaran al Miniestadi per enfrontar-se al Vila-real B, el cinquè en la taula, un equip que va de menys a més –una sola derrota en els últims deu partits–, i que és a només tres punts del play-off d'ascens a segona A.

Per acabar el tram dur del calendari que mesurarà si els llagosterencs poden fer un pas endavant, l'Alcoià –el segon classificat– visitarà Palamós en una dura prova contra un altre candidat a l'ascens.

EXIGÈNCIA

L'Hèrcules (3r), el Vila-real B (5è) i l'Alcoià (2n) seran els pròxims rivals dels llagosterencs

PROVES A GAVILÁN

L'extrem sabrà avui l'abast de la lesió, que el podria apartar una o dues setmanes de l'equip
Els gironins no han guanyat fora de casa des del matx a la Nova Creu Alta, el 2 de novembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)