Girona

El difícil encaix d'Angeliño

Sense minuts. Encara no ha anat convocat en cap partit i la seva continuïtat no és clara

De la mateixa manera que Pablo Maffeo ha entrat de seguida en la dinàmica de l'equip –el barceloní ha estat titular en dos dels tres últims partits i l'altre l'ha vist des de la banqueta–, Angeliño Tasende viu una situació absolutament oposada. El gallec no ha entrat ni tan sols en cap convocatòria, una circumstància que no agrada gens al jugador, de moment a l'ombra d'Aday i l'únic dels cinc carrilers que no ha estat inclòs per Machín en la llista de divuit inscrits en l'acta.

Tot i que no fa ni un mes que és a Girona, el jugador no comptava amb aquest escenari i és probable que el Manchester City, tampoc. De fet, el club anglès, d'acord amb Angeliño, podria plantejar al Girona la cancel·lació de la cessió abans no es tanqui el mercat d'hivern dimarts que ve. El City havia deixat sortir Angeliño preveient que tindria els minuts per créixer que no va trobar a Manchester.

El Girona, que no tancarà les portes a ningú que vulgui sortir, sempre ha sostingut que vol cinc carrilers. El club està molt atent al mercat perquè, si Angeliño volgués canviar d'aires, tindrà poc marge de temps per buscar-li un substitut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)