Territorial

Una jornada més sense perdre

Div. d'honor juvenil. El Girona va encadenar ahir deu partits invicte

DAMM 1 GIRONA 1

DAMM:Àlex, Cèsar, Castanyer, Baró, Linares, Pujadas (Salva, 78'), Acedo, Sebbeh (Record, 83'), Eloi, Caballé i Nolla.GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi, Damià, Solé (Caste, 86'), Nacho (Rodrigo, 68'), Èric (Pol, 65'), Llorens (Crespo, 72'), Sergi i Aleix.GOLS:0-1 (1') Sergi. 1-1 (63') Eloi.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:al local Eloi i al visitant Caste.

El Girona tenia ahir tot un test de nivell al complicat camp de la Damm i va tornar amb un bon punt al sarró, fet que li permet encadenar la desena jornada sense perdre i afermar-se a la zona còmoda de la classificació. El matx, que era la recuperació del de la jornada 18, ajornat pel canvi de gespa del Feliu i Codina, no hagués pogut començar millor per als interessos dels d'Àlex Marsal, que van obrir la llauna en el minut u amb una falta des de la frontal executada per Sergi. Després, en la primera part, no hi va haver gairebé ocasions de gol. La tendència canviaria en el segon temps, força més animat. La Damm va sortir molt més centrada i, en el minut 63, va neutralitzar el 0-1 amb una rematada de cap d'Eloi, que va caçar una centrada d'Acedo. Amb l'1-1 el Girona va tenir un rampell de bon joc i va pressionar de valent els cervesers, però va faltar el punt d'encert per tornar a avançar-se, de manera que el marcador ja no es va moure.