Territorial

futbol

Divisió d'honor juvenil

Oportunitat definitiva

Divisió d'honor juvenil. Després de dos anys de domini espaterrant de l'Espanyol, el Barça pensa a refermar el lideratge amb una victòria en el derbi de diumenge que ve (12 h)

Tan malament ho ha passat el Barça en les dues últimes temporades veient com el seu rival tiranitzava la màxima categoria juvenil a Catalunya, que el derbi de diumenge té una connotació especial. El Barça i l'Espanyol s'enfronten a la ciutat esportiva Dani Jarque amb els blaugrana en el lideratge i nou punts més respecte als blanc-i-blaus. Per tant, el xoc de diumenge pot ser pràcticament la sentència d'un títol –malgrat que quedaran nou jornades– que el Barça fa dos anys que no tasta, en cas de victòria blaugrana, o pot tornar a obrir la lluita pel campionat en cas de triomf de l'Espanyol.

El Barça arriba al xoc després de golejar el Sabadell. “Ells tenen la necessitat de retallar la distància en la taula. Per tant, espero un partit en què sortiran a pressionar. Serà un partit molt competitiu”, afirmava ahir Gabri, l'entrenador del Barça. “Independentment de la diferència en la taula, un partit entre el Barça i l'Espanyol sempre és diferent i serà molt igualat”, hi va afegir.

L'Espanyol, en canvi, va empatar la setmana passada amb el Sant Andreu, tot i que encadena cinc partits sense perdre (tres victòries i dos empats). “Conec el grup i crec que pot ser perjudicial insistir massa en la diferència de punts que hi ha en la classificació i, per tant, insistir en la importància de guanyar per evitar que s'allunyin”, va assenyalar Xavi Morón, el tècnic de l'Espanyol. “Serà important tenir la pilota, però també els moments en què toqui defensar, que seran més intensos que en altres partits”, hi va afegir l'entrenador blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)