Territorial

La victòria té gust de glòria

Divisió d'honor juvenil. El Girona es retroba amb el triomf contra l'Unificació Bellvitge (1-0) després de tres empats

girona 1 u. bellvitge 0

GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi, Roger, Àlex Soler (Caste, 85'), Aleix, Èric Torres, Rodrigo (Jose, 80'), Sergi Caballero (Pol Blay, 60') i Damià (Crespo, 65').UNIFICACIÓ BELLVITGE:Luis, Piñol, Grimau (Canela, 65'), Alis, Sanjo, Cachorro, Francesc (Ferran, 56'), Jordi, Balboa, Adri (Suau, 88') i Younes (Juanma, 65').GOLS:1-0 (50') Rodrigo.ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:al local Àlex Soler; i als visitants Jordi i Suau.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Vilablareix.

Després d'empatar els últims tres partits, el Girona va poder celebrar ahir la seva primera victòria del 2017 després de superar l'Unificació Bellvitge per la mínima (1-0) gràcies a un gol de Rodrigo en l'inici de la segona part. Els tres punts, a part d'allargar la ratxa d'imbatibilitat fins als 11 partits, serveixen al Girona per sumar 33 punts en la classificació, fet que assegura virtualment la permanència.

Tot i que ahir els gironins es van retrobar amb la victòria, el partit no va diferir gaire de les últimes jornades, i és que el conjunt visitant va plantejar un partit molt físic i amb molt ordre defensiu. Per aquest motiu a la primera part es va veure un partit molt travat i amb poques ocasions. De fet, Alberto es va convertir en un espectador més, ja que només va haver d'aturar sense problemes un xut creuat dels visitants en el 35'. El Girona tampoc va crear gaire perill, però en jugades a pilota aturada Guillem va vorejar el gol en tres ocasions.

A la represa, els blanc-i-vermells van posar una marxa més i van sortir decidits a buscar la victòria. Només de començar, ja va arribar la primera ocasió, amb una centrada que es va passejar per l'àrea petita, però el gol va arribar en el 50' amb una vaselina de Rodrigo aprofitant una assistència d'Aleix i la sortida en fals del porter Luis. El gol va donar més tranquil·litat al Girona, que fins aquell moment no havia patit en defensa, i tampoc ho va fer a partir del gol. De fet, Àlex Soler va tenir l'ocasió d'ampliar l'avantatge amb un xut des de fora l'àrea que va aturar el porter visitant. L'Unificació Bellvitge, inofensiu, només va disposar d'una rematada de cap en una falta lateral que va aturar Alberto per empatar (68'), i els últims minuts es van anar consumint amb el Girona patint per la incertesa del resultat, però no pel que es veia sobre el terreny de joc.