Nàstic

futbol

nàstic

Reformes de gener

Nàstic. El club grana ha aprofitat el mercat d'hivern per compensar la política de fitxatges desencertada de l'estiu. Ha millorat el nivell de la plantilla, però li ha faltat reforçar el lateral dret

El Nàstic ha utilitzat el mercat d'hivern, que dimarts va tancar amb quatre incorporacions i cinc baixes, per reforçar una plantilla que, en la primera volta, havia patit les conseqüències d'una política de fitxatges desencertada durant l'estiu. Llavors, el Nàstic va incorporar diversos futbolistes joves i provinents d'altres lligues que no s'han adaptat a l'equip grana i a la segona A com s'esperava. Així, el club tarragoní s'ha desprès aquest gener de Rharsalla, ha cedit Maloku i Kakabadze i hauria fet el mateix amb Zahibo si se li hagués trobat equip abans del tancament del mercat. Lopo i Saja, fitxats amb un perfil molt més experimentat, són els altres jugadors als quals s'ha rescindit el contracte recentment.

Els quatre reforços de gener, firmats tots a principis de mes, no van trigar gens a entrar a l'equip i, de fet, n'han tingut prou amb quatre setmanes per jugar tant com els futbolistes que han marxat en mitja lliga. Sense comptar el porter Saja, fitxat per substituir Reina durant la seva lesió, sumant els minuts de Lopo, Kakabadze, Rharsalla i Maloku surt una xifra molt similar, fins i tot més baixa (1.115 minuts), que sumant els de Perone, Luismi, Emana i Barreiro (1.163). Així, el Nàstic ha millorat el nivell i la competència dins l'equip, tot i que a Merino li ha faltat una peça. Malgrat que està satisfet amb la plantilla, demanava un lateral dret per fer la competència a Valentín. El club no volia fitxar més, però li va sortir a última hora l'oportunitat d'incorporar, cedit pel Saragossa, Isaac Carcelén. Amb els dos clubs d'acord, el futbolista es va negar a abandonar l'equip aragonès, on ho té magre per jugar.

ALTES
Perone
360 minuts
Luismi
339 minuts
Emana
298 minuts
Barreiro
166 minuts
BAIXES
Saja
900 minuts
Lopo
450 minuts
Kakabadze
317 minuts
Rharsalla
275 minuts
Maloku
73 minuts

REFORÇOS RÀPIDS

Els nous ja sumen tants minuts en un mes com els que han marxat en mitja lliga

Més reforços l'any passat tot i el millor rendiment

El Nàstic va fer, curiosament, més fitxatges en el mercat d'hivern de la temporada passada que en el de l'actual, malgrat que llavors el rendiment de l'equip era molt millor. El gener del 2016, el club grana es va reforçar amb Aburjania, Muñiz, Madinda, Aníbal Zurdo i Ondoa. A més, com que tenia fitxes lliures, va incorporar Cristian Lobato abans de l'obertura del mercat de gener i Suzuki després. En general, els fitxatges que va fer llavors van donar un bon rendiment i van ajudar l'equip a lluitar per un ascens a primera que es va escapar en les eliminatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)