Nàstic

Encara pot arribar un reforç

Nàstic. La incorporació frustrada de Carcelén en l'últim dia de mercat ha fet que el club grana estigui buscant jugadors lliures per fitxar un carriler i tenir un recanvi per a Gerard Valentín

El mercat d'hivern va tenir un desenllaç accidentat a can Nàstic. El club va veure com una operació que tenia del tot tancada amb el Saragossa, la cessió del carriler dret Isaac Carcelén, es trencava a darrera hora perquè el jugador no va acceptar la proposta. Aquesta incorporació es va frustrar, però això no significa que la direcció esportiva encapçalada per Emilio Viqueira doni per tancada la plantilla. Tot i que el mercat va clausurar-se el dia 31, el Nàstic encara podria incorporar algun futbolista professional lliure de fitxa, i aquesta és l'operació que s'està sospesant ara per ara. Així ho va confirmar ahir el tècnic, Juan Merino, que veuria amb bons ulls l'operació: “El club continua mirant jugadors lliures, ja que si a Gerard Valentín li passés una cosa i volguéssim continuar jugant amb el sistema de tres centrals i dos carrilers, tindríem un problema.” El mateix entrenador explica dues solucions no naturals si no arriba aquest reforç: “Podem jugar amb una línia de quatre al darrere i Suzuki al lateral dret, ja que és un jugador d'un perfil més defensiu, o podria posar de carriler un jugador de perfil més ofensiu, com Cristian Lobato o Jean Luc.”

Mentrestant, en tot cas, Merino es mostra satisfet amb la plantilla que té. “Estic molt content, s'ha generat competència a tots els llocs i confio assolir l'objectiu”, va dir el preparador andalús en la prèvia del Llevant-Nàstic, tot remarcant que ara cal que l'equip llueixi tot el seu potencial: “La plantilla que tenim és la millor que podem tenir, però ara ho hem de demostrar.”

LES FRASES

L'Emilio Viqueira continua mirant jugadors lliures de fitxa, ja que si a Gerard Valentín li passés alguna cosa tindríem un problema
La plantilla que tenim és la millor que podem tenir, però ara ho hem de demostrar
Juan Merino
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)