Reus

Una oportunitat de nivell

Reus. L'equip roig-i-negre es troba en el moment, ara que ha recuperat la bona línia, de consolidar-se com a aspirant a jugar la fase d'ascens derrotant un dels equips que té per sobre

Poc es podien imaginar a Reus, quan repassaven el calendari a l'estiu, que el partit de la jornada 24 contra un dels equips que la temporada passada estava a primera divisió, el Getafe, li donaria l'oportunitat de consolidar-se com a aspirant a la fase d'ascens derrotant un rival directe. Però la temporada del Reus és inesperada i s'ha guanyat el dret a lluitar entre els millors. Després d'un petit sotrac, ara torna a mostrar el nivell de joc i de resultats de la primera fase del campionat. Té a prop les primeres posicions, on hi ha el Getafe, que té quatre punts més.

L'equip madrileny va pagar, com sol passar als equips que baixen de primera, la duresa i la igualtat de la segona A, i no va començar bé, amb diversos empats, com el del partit contra el Reus al Coliseum Alfonso Pérez de la tercera jornada, i alguna derrota dolorosa. El tècnic, Juan Eduardo Esnáider, no va trigar a pagar els plats trencats del mal rendiment d'un equip que té el retorn ràpid a primera divisió com a objectiu. Pepe Bordalás, un entrenador amb molt més bagatge en la categoria, el va substituir i l'equip va començar a mirar cap amunt, fins a situar-se en els primers llocs. Ara, però, no està en el millor moment de la temporada, si més no quant a resultats, ja que només ha aconseguit dos punts dels últims nou.

Natxo González, però, no se'n refia gens ni mica i avisa que el Getafe “és sens dubte un dels equips més perillosos” de la categoria de plata. El tècnic basc assegura que els tres partits del visitant d'avui al municipal sense guanyar demostren la igualtat de la categoria i no pas un empitjorament del joc dels madrilenys: “La petita mala ratxa està dins la normalitat de la categoria. Segur que ho saben gestionar.” De fet, Natxo González sap que això fa encara més perillós l'equip de Pepe Bordalás, que avui tindrà més urgència per guanyar.

Natxo González està satisfet per la línia de joc que ha reprès el seu equip, sobretot amb els quatre punts aconseguits en els dos últims partits a casa. Avui, una altra vegada davant l'afició, el tècnic espera que el seu equip confirmi el bon moment contra un dels equips grans de segona A. “És un repte molt bonic”, sentencia.

PETITA MALA RATXA

És un partit molt important per a nosaltres contra un equip que no es desordena mai
Pepe Bordalás
entrenador del getafe
La mala ratxa del Getafe entra dins la normalitat de la categoria. Segur que ho saben gestionar
Natxo González
entrenador del reus
Estem en un bon moment i hem de demostrar que hem recuperat la línia de joc. És un repte bonic contra un dels equips més perillosos
L'equip de Pepe Bordalás només ha aconseguit dos punts en els tres últims partits

La incògnita sobre la participació de Marcos Tébar

Natxo González no va voler donar pistes en la prèvia del partit sobre si Marcos Tébar entrarà avui en la convocatòria per al partit contra el Getafe. El tècnic basc es va limitar a assegurar que el jugador madrileny està treballant com un futbolista, amb algun treball paral·lel per millorar la seva forma física i la seva integració en l'equip. “Ja veurem si entra o no”, va afirmar Natxo González. Que sigui titular sembla difícil, tenint en compte que Ramon Folch i López Garai són intocables, però el fet que l'altre migcentre de l'equip, Albistegui, estigui lesionat pot fer que s'assegui a la banqueta. Un altre dels dubtes és si Vítor Silva debuta com a titular. Superada la segona lesió de la temporada, el mitjapunta portuguès ha sortit en la segona meitat dels dos últims partits de lliga, i avui ho podria fer des de l'inici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)