Nàstic

futbol

2a divisió a

El Nàstic cau al Ciutat de València oferint una imatge de millora (2-1)

Derrota al camp del líder. Els grana han dominat en el primer temps, però després de la represa el Llevant ha fet valdre l'eficiència dels seus davanters

llevant 2 nàstic 1

LLEVANT:Raúl Fernández; Pedro López, Postigo, Rober Pier, Toño; Espinosa (Campaña, 74'), Lerma, Natxo Insa; Jason, Roger (Chema, 90') i Rubén García (Morales, 46').NÀSTIC:Manolo Reina; Suzuki, Perone, Iago Bouzón; Gerard Valentín (Ferran Giner, 17'), Tejera, Cordero (Manu Barreiro, 79'), Luismi (Madinda, 71'), Mossa; Emaná i Delgado.GOLS:1-0 (58') Roger. 2-0 (66') Morales. 2-1 (71') Delgado.ÀRBITRE:Valdés Aller (col·legi lleonès).T.G.:als visitants Luismi, Emaná, Perone i Iago Bouzón.PÚBLIC:11.542 espectadors

Després de quatre partits seguits invicte, el Nàstic ha perdut en la seva visita al camp del líder, un escenari on fins ara ningú no ha guanyat. El conjunt de Juan Merino, això sí, ha ofert una imatge força més positiva que fa una setmana. El problema ha estat bàsicament l'encert, que ha condemnat els grana a seguir, una setmana més, a la cua de la classificació.

El Nàstic ha fet una primera part molt bona, en la qual només li ha faltat definició. I és que, després d'uns primers minuts de tempteig, l'equip tarragoní ha agafat les regnes del partit i ha controlat davant un rival que amb prou feines ha generat perill. Val a dir, però, que el domini dels grana ha estat relatiu, ja que al conjunt de Juan Merino també li ha mancat generar ocasions de perill clar. Només Emaná, amb una rematada que Raúl Fernández ha blocat, ha arribat a xutar amb cert perill a la porteria rival, de manera que al descans s'ha arribat amb la llauna per obrir.

Després de la represa el Llevant ha demostrat perquè és líder i s'ha mostrat més ambiciós. Els valencians han agafat les regnes del partit i no han trigat a avançar-se. El gol l'ha fet el pitxitxi, Roger (58'), que ha culminat una bona triangulació del seu equip pel carril esquerre. El segon clatellot no ha trigat a arribar. Vuit minuts després, en un acció directa, Morales ha superat Reina amb sang freda. El Nàstic semblava mort, però Delgado ha ressuscitat l'equip en el 71, amb un gol d'oportunista que ha posat salsa al partit. Malauradament, ha faltat encert i el marcador ja no s'ha tornat a moure.