Reus

Benito i Albistegui ja estan a punt

Reus. El lateral dret tarragoní i el mig centre guipuscoà s'han recuperat de les lesions que els han tingut apartats dels terrenys de joc l'últim mes i Natxo González podrà disposar-ne amb vista a la visita de demà al camp del Numància

Han estat un mes apartats dels terrenys de joc, però si Natxo González ho considera necessari Alberto Benito i Álex Albistegui podran jugar. Així ho va confirmar ahir el tècnic, que visitarà el camp d'un Numància ressorgit havent recuperat aquests dos futbolistes, però amb les baixes de Vitor, Máyor i Chrisantus, lesionats, i de López Garai i Pichu Atienza, sancionats.

El tècnic basc espera que els seus trenquin la bona dinàmica del Numància, que no ha perdut com a local des del 22 d'octubre passat. Els sorians, de fet, tenen els mateixos punts que el Reus (33), de manera que la fita dels roig-i-negres és desfer l'empat amb una victòria que, segons afirma González, no serà senzilla. “Ara mateix no és el millor moment per enfrontar-se al Numància, sobretot al seu camp, ja que està en un estat en què tot flueix. Ha entrat en una bona dinàmica. És segur al darrere i eficaç al davant.” Més enllà del rival, al preparador roig-i-negre el té especialment preocupat el temps, ja que el fred de Sòria pot afectar l'estat del camp: “Hi ha una part que sempre està gelada i en funció de l'estat de la gespa prepararem l'estratègia del partit.” D'altra banda, respecte a la baixa per sanció de dos fixos com Atienza i López Garai, González veu el got mig ple: “Ens anirà bé perquè descansin, que acumulen molts minuts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)