Reus

Un Reus irreconeixible cau a Sòria (1-0)

2a divisió A. L'equip roig-i-negre és clarament superat pel Numància i només les aturades de Badia eviten una derrota àmplia

El Reus ha perdut en la visita al camp del Numància en un partit en què no ha tingut cap opció de puntuar. L'equip de Natxo González ha estat irreconeixible i només les aturades del porter Edgar Badia han evitat una derrota més àmplia.

El gol dels locals no ha trigat a arribar, en una passada en profunditat de Marc Mateu a Jairo, que ha superat Badia en l'un contra un (16'). El Numància ha continuat controlant el joc i ha gaudit d'un parell de bones ocasions abans del descans, dos xuts de Julio Álvarez que han trobat la bona resposta de Badia. L'única arribada del Reus ha estat una centrada de Campins que ha acabat amb un xut desviat d'Ángel.

Tot i els canvis de la segona meitat, el Reus ha tingut poc la pilota. Marc Mateu i Valcarce han perdonat el segon gol, que també hauria pogut fer Julio Álvarez, que ha tornat a topar amb Badia en dos bons xuts. L'única rematada del Reus entre els tres pals ha arribat en el 92', de Jorge Díaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)