2a divisió FEF

Contenció davant el temor

2a divisió B. El Llagostera va sortir al camp de l'Atlètic Balears amb quatre laterals i un total de sis defenses per assegurar-se com a mínim un punt

Sumar sempre és positiu. Aquest afirmació és del tot aplicable tant per a un equip que és a la zona alta de la taula com per a un que estigui lluitant per sortir de la més baixa. I això és el que devia pensar el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que va fer un plantejament clarament de contenció al camp de l'Atlètic Balears per assegurar-se que el contrincant no li generaria ocasions, mantenir la porteria a zero –tot just per sisena vegada aquesta temporada– i sumar de retruc un punt que va ser valorat com a bo per tota la parròquia llagosterenca. L'entrenador d'Arenys de Mar va col·locar quatre laterals d'entrada –Chica i Valentín, els més defensius, i Albarrán i Fuster, els més ofensius–, a més dels dos centrals de rigor –Diego i Samu–, tota una declaració d'intencions, que, això sí, va desesperar els jugadors del conjunt rival.

Tot i que l'empat no treu de la pobresa els gironins, que perden una posició en la taula i se situen setzens en plaça de promoció de permanència en la categoria, el partit va deixar bones sensacions en un jugador inèdit en les darreres vuit jornades, Carlos Albarrán. “La idea que teníem era la de treballar bé, amb molt compromís i sumar algun punt. Jugàvem contra un rival molt complicat en un camp difícil. L'Atlètic Balears juga amb dos carrilers profunds i volíem contrarestar això amb un dibuix una mica diferent”, comentava Albarrán en acabar el partit a l'estadi de Son Malferit. El lateral dret no jugava des del 4 de desembre al camp del Lleida Esportiu, i és que l'arribada de Chica ha barrat el pas al jove futbolista fitxat l'estiu passat procedent del Prat. “M'he trobat bé. Jugar per davant del lateral m'agrada i sempre que el tècnic vulgui hi jugaré. El més important és l'equip, el punt que hem aconseguit és bo sempre que a casa no s'escapin més punts”, sentenciava el futbolista de Badalona, que va demostrar a Palma que estava preparat per a quan Oriol Alsina el reclami per competir en l'onze titular.

EL RETORN

Carlos Albarrán no jugava des del 4 de desembre al camp del Lleida. Ha estat 8 jornades inèdit
M'he trobat bé. Jugar per davant del lateral m'agrada i sempre que el tècnic vulgui hi jugaré
Carlos Albarrán
lateral dret del llagostera
La idea que teníem era la de treballar bé, amb molt compromís i sumar algun punt. Jugàvem contra un rival molt complicat en un camp difícil

Pitu, pendent dels resultats

El migcampista del Llagostera va sortir per segona vegada com a titular a Son Malferit però en el minut 14 va demanar el canvi després de notar unes molèsties al soli, concretament a la mateixa zona on va tenir una lesió a l'octubre, coincidint amb la seva aventura a l'Índia.

Pitu es va fer ahir al matí una ressonància magnètica i espera avui els resultats per saber exactament l'abast de la lesió, esperant que no hi hagi ruptura i només sigui una inflamació de la zona anteriorment lesionada.

Pel que fa als altres futbolistes que van demanar el canvi contra l'Atlètic Balears, Samu va acabar fos després de tenir un còlic dies abans del matx i Vivi s'haurà de refer d'un fort cop al quàdriceps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)