Nàstic

futbol

nàstic

Dos grans amb problemes

Nàstic. L'equip grana s'enfronta, consecutivament, amb el Saragossa i el Còrdova, que no se'n surten tot i haver canviat d'entrenador. Diumenge, Agné se la jugarà contra els tarragonins

El Nàstic va deixar en l'última jornada l'últim lloc després de derrotar el Numància i ara li toca continuar puntuant per no tornar a ser el cuer i sortir de la zona de descens. Aquest cap de setmana, en què el nou cuer, l'Almeria, rep la visita de l'UCAM –l'equip que marca la zona de permanència amb dos punts més que el tarragonins i tres més que els andalusos–, el Nàstic visita el Saragossa en l'últim partit de diumenge, a les 8 del vespre. L'equip aragonès continua lluny de dalt i l'arribada de Raül Agné no l'ha fet reaccionar. Només ha sumat 5 punts dels últims 21. De fet, el tècnic de Mequinensa podria ser destituït si no obté un bon resultat contra l'equip tarragoní. Seria la segona destitució de la temporada a La Romareda. Luis Milla va ser rellevat per Agné a finals d'octubre.

Després de visitar el Saragossa, el Nàstic rebrà un equip en una situació molt similar a la dels aragonesos. Es tracta del Còrdova, un altre dels equips ambiciosos i teòricament favorits, que també està en crisi i que també ha gastat el comodí del canvi de tècnic. Luis Carrión, que va ser jugador del Nàstic entre el 2003 i el 2006, va substituir José Luis Oltra a finals de novembre, i també està a la corda fluixa. La derrota de la setmana passada al camp de l'imparable Llevant, per bé que previsible, no va ajudar el tècnic barceloní, que podria ser destituït si el seu equip no és capaç de guanyar demà l'Alcorcón al Nuevo Arcàngel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)