Reus

El Reus empata a casa contra l'Oviedo (1-1)

2a divisió A. Folch ha marcat en una bona primera part dels locals i Borja ha fet l'empat en la segona, de domini visitant

El Reus no ha pogut passar de l'empat a casa contra l'Oviedo (1-1) i ja fa sis partits que no guanya. Ramon Folch ha avançat els locals en una bona primera meitat i Borja ha fet el gol de l'empat en la segona, de domini visitant.

Dos xuts de Querol i Jorge Díaz i una passada llarga de Guzzo a la qual ha arribat, massa forçat, Benito, han demostrat de seguida la intencionalitat ofensiva d'un Reus que ha dominat clarament el duel en la primera meitat i que ha trobat el premi del gol en una altra assistència llarga de Guzzo a Benito, que, entrant per la dreta, ha deixat la pilota enrere per a l'arribada de Ramon Folch, que ha superat Juan Carlos amb un xut col·locat (28'). Abans del descans, Querol, sol davant el porter visitant, ha tingut el segon gol a tocar.

El panorama ha canviat en la segona meitat, en què l'Oviedo ha tingut més el control del partit davant un Reus que amb prou feines ha pogut portar perill. Els asturians tampoc no han sigut molt incisius en atac, però sempre han estat més a prop de l'àrea del rival i han tingut l'encert d'empatar, gràcies a una volea de Borja després d'una centrada de Christian (66').