Nàstic

El Nàstic talla la ratxa de triomf amb un empat a Sevilla

2a divisió A. L'equip grana s'avança, el filial andalús dóna la volta al marcador i Emana acaba fent l'empat (1-1)

El Nàstic ha tallat la ratxa de tres victòries consecutives amb un empat al camp del Sevilla Atlético. Delgado ha avançat els tarragonins en l'últim minut de la primera meitat (44'), el filial andalús ha donat la volta al marcador en dos minuts d'inspiració d'Ivi (55' i 57') i Emana ha fet el gol de l'empat definitiu (71').

La primera part ha sigut de major domini dels locals, que també han sigut més perillosos. Reina ha hagut de rebutjar les rematades de molt a prop d'Ivi i Curro, i el travesser ha repel·lit el xut de Matos. Just abans del descans, el Nàstic ha marcat en una de les poques rematades, un xut col·locat de Delgado després que Tejera servís una falta en curt.

En la segona meitat, el Sevilla Atlético no ha trigat a capgirar el 0-1 amb dos gols gràcies la connexió Gual-Ivi i a la falta de contundència de la defensa grana. El Nàstic, però, s'ha refet del cop, ha dominat més en el global de la segona meitat i Emana, en un xut desviat per un defensor, ha fet l'empat.