Territorial

El Lloret guanya i es manté en la zona alta

1a catalana. Dos gols de Peti i un de Roger donen el triomf contra el Masnou (1-3)

EL masnou 1 lloret 3

EL MASNOU:Sergio, Yassin, Castillo, Josa (Héctor, 46'), Maxime, Sebas (Roca, 46'), Romero (Mati, 83'), Mendo (Dani Tacón, 83'), Pompido (Cámara, 68'), Brian i Hamza.LLORET:Tuscà, Aniol, Majó (Riki, 58'), Narcís (Adrián, 58'), Calvo, Peti (Marcos, 73'), Roger (Gousmani, 58'), Juanpi, Aparicio, Romero i Abder (Valls, 83').GOLS:0-1 (6') Peti. 1-1 (8') Mendo, de penal. 1-2 (15') Roger. 1-3 (34') Peti.ÀRBITRE:López Jiménez.T.G.:als locals Brian, Romero, Castillo, Héctor i Mendo; i als visitants Aparicio, Juanpi, Romero, Peti i Adrián.COMENTARI:El Lloret va aconseguir ahir una important victòria al camp del penúltim, el Masnou, gràcies a una primera meitat vibrant en què els selvatans no van perdonar les facilitats que va donar el Masnou. Peti només va tardar sis minuts a avançar els selvatans i tot i que la resposta local va ser ràpida, gràcies a un penal que va transformar Mendo, el Lloret va matar el partit abans del descans fent l'1-3 amb els gols de Roger i el segon de Peti.