2a divisió FEF

Sense encaixar és més fàcil

2a divisió B. El Llagostera va deixar contra el Gavà la porteria a zero per setena vegada aquest curs. Moragón és l'únic integrant de l'equip que ha jugat els 29 duels

El Llagostera respira una mica més tranquil després d'haver sortit del descens la jornada passada amb una victòria vital contra el Gavà (1-0), rival directe en la lluita per la salvació. Una gran part del mèrit del triomf se la va endur Manel Martínez, autor del gol de la victòria i pitxitxi de l'equip amb 13 dianes, però també cal destacar altres aspectes de l'equip dirigit per Oriol Alsina. El Llagostera no va fer un partit brillant i el Gavà també va disposar d'alguna ocasió per marcar, però en general la línia defensiva llagosterenca va estar a un bon nivell, amb Masó i Fuster completant un bon partit als laterals, Samu i Valentín complint en la posició de central, i Moragón intervenint amb encert a la porteria quan se'l necessitava. Va ser la setena vegada aquest curs que el conjunt llagosterenc va deixar la porteria a zero, sempre amb Moragón sota pals, i és que el porter manacorí és l'únic integrant de la plantilla que ha disputat els 29 partits de lliga (el segueix Manel, que només s'ha perdut un duel per sanció) i tots els minuts possibles (2.610).

Amb 31 gols encaixats (1,06 per partit) Moragón està oferint un bon rendiment aquesta temporada, la cinquena que és al club, i està gaudint de la confiança del tècnic, Oriol Alsina. “Amb l'última victòria hem tret el cap, ens ha donat confiança i, a més, vam superar un rival directe com el Gavà. Ens hauria agradat lluitar per altres coses, però ara només hem de pensar a salvar la categoria al més aviat possible”, comenta el porter, que no té dubtes que aconseguiran la salvació i destaca el fet de ser sòlids defensivament: “Aquest curs no hem deixat tants cops la porteria a zero com ens hauria agradat i hem rebut molts gols. Ara falta poc per al final i hi ha més tensió, així que és molt important estar bé en defensa, però no tenim cap dubte que ens salvarem, tot i que no ens podem relaxar.”

En contrapartida, la competència de Moragón al Llagostera no està tenint gaire sort aquesta temporada, i és que ni Nico Ratti (actualment sense fitxa del primer equip) ni Jon Ander (que va arribar en el mercat d'hivern i es perdrà el que queda de campionat per culpa d'una lesió a l'espatlla) han debutat. Ara mateix el porter del filial Pol Busquets és el suplent habitual de Moragón, que a l'estiu va ser un dels únics quatre jugadors que van continuar a l'equip després del descens a segona B (els altres van ser Masó, Ratti i Nando Quesada).

EL PROTAGONISTA

Amb l'última victòria hem tret el cap, ens ha donat confiança i, a més, vam superar un rival directe com el Gavà

OMNIPRESENT

Ara falta poc per al final i hi ha més tensió, així que és molt important estar bé en defensa
Jose Moragón
porter del llagostera
2.610
minuts
en 29 partits ha jugat Moragón, és a dir, tots els possibles. El porter manacorí ha encaixat 31 gols, 1,06 per matx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)