Territorial

“Hi creurem fins al final”

1a catalana. L'entrenador del Lloret, Edu Urdiales, afronta el tram decisiu de la temporada amb la il·lusió de lluitar per les primeres posicions. Amb possibilitats de tot, els lloretencs veuen aquest any com una oportunitat per reivindicar-se

Quan falten deu jornades perquè finalitzi la lliga, el Lloret, un dels equips habituals de la categoria des del curs 2011/2012, ocupa la sisena posició de la classificació i, amb l'objectiu de la permanència gairebé assolit, afronta el seu Tourmalet particular amb possibilitats de tot. Els homes d'Edu Urdiales estan a nou punts del lideratge, que està a les mans de l'Horta, i a set punts de l'Andorra, que ocupa la plaça de promoció. Després del patiment de la temporada passada —es van salvar en l'última jornada—, els lloretencs veuen aquest any com una gran oportunitat per reivindicar-se i seguir somiant en l'ascens a tercera divisió. “Hi creurem fins al final —ha assegurat Urdiales—, seguirem lluitant fins a l'últim partit, fent tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir el màxim de punts possibles.” El tècnic del Lloret, conscient del potencial que ha anat mostrant el seu equip a casa —només han cedit una derrota i nou gols en contra—, ha fet una crida a l'afició: “Esperem que la gent de Lloret vingui al camp a animar l'equip. En aquests moments necessitem més que mai del seu suport.” El pròxim duel dels blanc-i-blaus serà demà al municipal de Lloret contra la Sant Joan Atlètic de Montcada, un rival necessitat de punts per poder allunyar-se de les posicions de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)