Reus

Un escenari complicat

Reus. L'equip roig-i-negre, que necessita tornar a guanyar perquè no es continuï apropant l'amenaça de la zona baixa, visita un dels camps més difícils, el d'un Tenerife en forma

El Reus necessita trencar la mala dinàmica perquè, de mica en mica, es va apropant una amenaça de la qual l'equip roig-i-negre s'ha mantingut fins ara allunyat: la de la zona baixa. Vuit partits sense guanyar l'han portat fins al tretzè lloc, i si avui perd i el Rayo Vallecano o l'Almeria guanyen es quedarà a quatre punts de les places de descens. I encara sort que ahir va perdre el Mallorca a Osca, perquè si no ara estaria a tres punts del dinovè. És la por de la qual parlava aquesta setmana Natxo González i que el tècnic basc no vol que creixi dins l'equip perquè el debilita. El Reus és un equip alegre i dinàmic en atac quan juga amb confiança i sense pressió, com en la primera volta, però si li entren els dubtes perd atreviment i li costa més generar futbol ofensiu. Per fortuna, la solidesa defensiva no es veu afectada pels canvis anímics i es manté a un nivell molt alt. És, ara mateix, el punt fort que sustenta l'equip roig-i-negre, que ha de millorar en atac per tornar a guanyar.

El Reus no visita avui el millor escenari per trencar la ratxa negativa. Juga al camp del Tenerife, que aquesta temporada encara no ha perdut a casa, que ocupa la quarta posició i que només ha perdut un dels últims divuit duels. A Natxo González no li estranya el bon rendiment de l'equip canari, del qual destaca els recursos ofensius i la solidesa defensiva. “Sabem que el partit serà difícil, però hi anem amb il·lusió”, afirma el tècnic basc, que no pot comptar per al partit d'avui amb els lesionats Vitor, Querol i Albistegui. Mantindrà la línia defensiva i hi ha més dubtes en l'atac.

LES FRASES

El Tenerife té molt equilibri. És sòlid i, en atac, té qualitat i velocitat. Dona bona sortida a la pilota
Natxo González
entrenador del reus
El Reus és un dels rivals més difícils, juga amb les línies molt juntes. L'equip n'és conscient
Pep Lluís Martí
entrenador del tenerife

El Tenerife, catorze mesos invicte a casa

El Tenerife és un equip en forma, i especialment difícil de batre si juga a l'Heliodoro Rodríguez López, on no perd des de fa catorze mesos. L'última derrota com a local va ser l'1-2 contra l'Alcorcón el 4 de gener de l'any passat. A partir de llavors, l'equip canari s'ha mostrat molt solvent a casa. En la part final de la temporada passada tenia més problemes a fora, però ara ha aconseguit molt més equilibri i només ha perdut cinc partits com a visitant. Això sí, és el rei dels empats, amb tretze en total. En el duel de la primera volta al camp del Reus hi va haver empat sense gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)