2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un punt amb gust de molt poc

Desencertats. El Badalona empata sense gols al camp del Mallorca B un partit en què l'equip escapulat va desaprofitar dos penals

mallorca b 0 badalona 0

MALLORCA B:Valens, Antoine, Pol, Raúl, One, Baba, Cortés, Serrano (Borja, 72'), Caye (Sarmiento, 79'), Cedric i Ángel Sánchez (James, 55').BADALONA:Morales, Moyano, Fran Grima (Indiano, 79'), Aleix, Musa, Maestre, Moha (Bruno Vinicius, 53'), Toni Lao (Carlos Calvo, 73'), Gerard Oliva, Sandro i Víctor García.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:als locals One, Cortés, Cedric, Pol i Baba; i als visitants Aleix i Víctor García.

El Badalona va sumar un valuós punt al camp del Mallorca B, però va tornar amb la sensació que havia deixat escapar la victòria. I és que el conjunt de Manolo González, que torna a ser quart, va oferir una bona imatge, però va perdonar en dos moments puntuals que haurien pogut marcar el signe del partit: dos penals en el primer temps. El quadre escapulat va saltar a la gespa exhibint ambició i va acaparar les millors ocasions. En una d'aquestes arribades (7'), Víctor García va ser objecte de penal i ell mateix es va encarregar de xutar-lo. Valens, malauradament, va encertar la direcció de la pilota i va aturar el llançament. Vint minuts després, la història es va repetir: Moha va provocar un penal que el porter local va aturar. Qui el va xutar, en aquesta ocasió, va ser Gerard Oliva. Dues ocasions d'or que el Badalona va acabar lamentant, ja que no hi va haver cap gol malgrat la vocació ofensiva del conjunt del Barcelonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)