Futbol

Segona divisió A

El Girona no en fa prou amb una gran segona part (1-2)

Els gironins cauen a casa contra el Cadis (1-2), que s'acosta a vuit punts de la segona posició. Els gaditans ja guanyaven per 0-2 al minut 20 i el gol de Longo en la segona part acaba resultant estèril

Derrota dolorosa del Girona, que no ha aprofitat una ocasió immillorable de deixar pràcticament sentenciat l'ascens directe en caure a casa contra el Cadis (1-2), el seu perseguidor més immediat. Amb la derrota el conjunt gironí continua segon amb 58 punts, encara amb vuit de marge respecte els gaditans.

El Girona ha entrat molt malament al partit i al minut 20 ja perdia per 0-2, amb el Cadis tirant d'efectivitat mitjançant Ortuño (16') i Álvaro (20'). Després de les dues clatellades gairebé consecutives als de Montilivi els ha costat superar l'entremat defensiu de l'equip d'Álvaro Cervera, molt sòlid al darrera durant els primers quaranta cinc minuts de partit.

En la segona meitat el Girona ha incrementat el perill en atac i Kiko Olivas i Borja han enviat la pilota al pal, abans que Longo retallés distàncies amb un gran gol de xilena (65'). Llavors el Girona ha buscat l'empat amb insistència, però no ha pogut superar més Cifuentes i ha deixat escapar els tres punts a Montilivi.