2a divisió FEF

Tocats però fora del descens

Llagostera. Tot i la golejada al Mini (4-0), el Llagostera, que ja enllaça deu sortides sense guanyar, evita caure en la zona vermella de la taula. Els d'Alsina són catorzens i continuen a un punt del descens directe

El Llagostera va tornar a decebre dissabte a domicili amb una contundent derrota al camp del Barça B (4-0). Els llagosterencs van ser atropellats pel filial blaugrana i van tornar cap a casa amb la cua entre les cames, donant una pobra imatge i allargant la mala dinàmica a camp contrari fins a les deu sortides sense conèixer la victòria. Va ser la tercera vegada aquesta temporada que els gironins van encaixar quatre gols en contra, com també havia passat als camps del Mallorca B (4-0) i el Vila-real B (4-1).

Tot i així, la resta de resultats de la jornada van evitar que els d'Oriol Alsina tornessin a caure en zona de descens, ja que tots els rivals directes de la zona baixa de la taula no van fer els deures en els seus respectius partits.

El Llagostera és ara el catorzè classificat, amb 33 punts, de manera que és a només un punt tant de la plaça de promoció de descens com del descens directe. És per això que el conjunt de la Costa Brava no es pot permetre el luxe de fallar en la nova final de dissabte vinent contra el Sabadell a Palamós (a les 17 h). El Llagostera va descansar ahir i avui tornarà a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell.

NO ES POT FALLAR

El Llagostera tindrà dissabte una nova ‘final' amb la visita del Sabadell (17 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)