Girona

Álvaro Cervera

“Hem patit; són molt bons”

Va ser xiular l'àrbitre el final del partit i veure Álvaro Cervera celebrant amb molta eufòria el triomf. L'equip gadità era el primer de la temporada que s'enduia els tres punts de Montilivi i, a vuit punts del Girona, pot somiar en l'ascens directe. “Ara, al vestidor, els jugadors estan celebrant la permanència, perquè per això vam néixer. Ara el pròxim cartell és el del play-off; a veure si tenim forces. De ganes, segur”, va explicar l'entrenador del Cadis, que va acabar fent bona la contundència de la primera meitat: “Sí, es podria resumir així, però hi ha un treball al darrere, i molt patiment. Segurament ells tenen més armes que nosaltres, més experiència i més coses, però el futbol és fer gols i me'n vaig content. Jugant així, guanyarem partits. I el Girona, també.” Cervera va reconèixer que el Girona els va fer patir molt en la segona part: “Hem vingut al camp del segon i sabíem que patiríem. En alguns moments, potser hem patit més del normal, però és que ells són molt bons. És molt difícil venir a guanyar aquí sent superior al Girona.”

El tècnic va trobar a faltar paciència i clarividència dels seus amb la pilota als peus durant la segona part: “Sabíem que tindríem sortides ràpides, però és que no fèiem tres passades seguides. I ells ens guanyaven tots els duels. Qualsevol pilota sortia del seu costat, i no pas per sort, sinó perquè hi eren. Quan passa això, pots pensar en el pitjor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)