Territorial

Entrades gratuïtes per a la final

Copa. Cada abonat o membre del Girona Fans que presenti el carnet pot recollir dues entrades gratuïtes a les oficines del club a Montilivi

El Girona disposa de 400 entrades per a la final de la copa Catalunya que disputarà contra el Nàstic el proper dimarts 28 de març al municipal d'Olot. L'entitat blanc-i-vermella ofereix a cada un dels seus abonats i membres del Girona Fans que presenti el carnet la possibilitat de recollir dues entrades gratuïtes per al matx –a partir d'avui a les 9.00 h a les oficines del club situades a l'estadi de Montilivi.

El municipal d'engalana

L'escenari de l'enfrontament, el municipal d'Olot, ja s'està preparant per a l'ocasió. Ahir, els operaris van instal·lar una graderia supletòria en el gol dels antics vestidors, fet que permetrà que l'aforament del camp augmenti. A més, la FCF posarà tanques publicitàries amb LED per modernitzar l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)