3a divisió FEF

Camins que convergeixen

3a divisió. La lluita per la permanència es troba amb la pugna per la promoció d'ascens, sense favoritismes i amb tots els equips centrats a alleugerir les pròpies necessitats

Els dos punts més calents de la classificació, la permanència i la promoció d'ascens, es troben avui cara a cara. Els partits entre el Júpiter i el Terrassa; Vilafranca i el Sabadell B; i el Figueres i el Castelldefels seran molt importants per configurar la taula quan queden set dates perquè s'acabi la lliga.

Tothom coincideix que tot i les diferències en la classificació, hi ha tant en joc que no hi ha favorits en aquests enfrontaments. El Júpiter, cuer, no pot deixar escapar més partits a casa si vol aspirar a la permanència. El conjunt de Juanjo García, que aquesta setmana ha transcendit que no continuarà al capdavant de l'equip a final de curs, se les haurà contra el Terrassa, que tampoc es pot permetre més luxes si vol acabar en la quarta posició. Els vallesans continuen dubitatius a fora, on fa dos partits que no guanyen; l'últim a Manlleu, contra un altre rival de la part baixa.

“Guanyar sí o sí”

El Sabadell B, un dels equips més en forma de la categoria, continua en ple Tormalet rebent el Vilafranca, que es manté a una distància prudencial dels perseguidors. Els d'Ignasi Senabre han sumat nou dels últims quinze punts, fet que li ha permès revifar de les places en vermell. El degà penedesenc, en canvi, ha recuperat sensacions al municipal, però arriba després d'una derrota a Palamós (3-1) i Iván Moreno no vol més confiances.

El Castelldefels, en bona línia de joc després del triomf contra la Jonquera, visita un Figueres que, en cas de derrota, diria adéu a aspirar a la promoció d'ascens. “A priori ens enfrontem dos pols oposats, però en aquest punt de la temporada no ens podem permetre ni mirar rivals ni especular amb res. Hem d'anar a guanyar sí o sí”, diu el tècnic mariner, Miki Carrillo. “Estem bé a Vilatenim i els intentarem incomodar i tancar-los al seu camp per així tenir més ocasions”, analitza l'entrenador del Figueres,Chicho Pèlach.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)