Reus

Un escenari on reactivar-se

Reus. El conjunt roig-i-negre visita Lugo amb la fita de vèncer i començar a accelerar el ritme de punts sumats

Les setmanes es fan molt llargues al Reus. L'equip viu enmig d'una dinàmica tediosa en què sumar d'un en un és rutina. Els de Natxo González han empatat set dels darrers deu partits. El coixí aconseguit en el primer tram de temporada, i el fet que a baix hi ha tantes garrotades que els de sota també avancen a pas de tortuga, fa que els del Baix Camp continuïn en una zona confortable. Badar, però, té un preu molt alt en una categoria en què donar alguna cosa per feta és de folls. A l'equip li va costar una barbaritat passar dels 30 als 40 punts. Concretament, deu jornades. Ara, l'objectiu és molt clar: reactivar-se i arribar als 50 amb més celeritat. Aconseguir la victòria aquesta tarda a Lugo, amb tot, seria una molt bona manera d'afrontar aquest repte.

Tot i que aquest cop el rival del Reus no està en la situació en què es trobava quan va visitar del Baix Camp –llavors era segon i ara és desè– el tècnic roig-i-negre adverteix que esgarrapar alguna cosa a l'Anxo Carro serà complicat: “[El canvi en la classificació] no vol dir res, perquè ells tenen la mateixa idea de joc.” Una filosofia marcada per la possessió i un joc de combinació, amb una clara vocació ofensiva. Aquesta aposta pot beneficiar el Reus, un equip que sap contrarestar bé aquestes virtuts. “Solen acaparar la possessió i intentarem que no tinguin gaire la pilota; també hem de ser forts en el joc de contraatac quan la perdin”, analitza Natxo González. El gran maldecap del tècnic aquesta setmana han estat les lesions de Benito i Campins. Val a dir, però, que dels dos laterals drets, el mallorquí ha entrat a la convocatòria, si bé la seva presència no és del tot segura. Qui està descartat és Tébar, amb un trencament fibril·lar, i Jorge, sancionat.

L'AVANTMATX

El Lugo sol acaparar la possessió de la pilota i ho hem de contrarestar; també hem de ser forts al contraatac
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El nostre objectiu és guanyar per apropar-nos a la zona d'ascens, on aquesta jornada hi ha duels directes
Luis César
ENTRENADOR DEL LUGO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)