Reus

López Garai signa una renovació peculiar

Reus. Continuarà en actiu a l'equip i, quan plegui, s'incorporarà al cos tècnic

El Reus va anunciar ahir la renovació d'Aritz López Garai i ho va fer amb una fórmula d'allò més innovadora: el basc, que el novembre que ve farà 37 anys, continuarà en actiu a l'equip roig-i-negre fins que ell vulgui i, un cop decideixi posar punt final a la seva carrera esportiva, s'incorporarà al cos tècnic del club. Una aposta de l'entitat que el migcampista, clau a la medul·lar de l'equip, agraeix: “Que no et valorin només com a futbolista és un detall molt gran. És una renovació a una persona.” El club, amb tot, segueix una estratègia similar a la que ha utilitzat amb altres exfutbolistes, incorporats a l'organigrama de l'entitat un cop han penjat les botes. És el cas de Marc Sellarès, ara psicòleg del primer equip; Ferran Asensio, que treballa a la secretaria tècnica, i Jaume Delgado, director esportiu del BIT FC de Pequín.

En l'acte d'ahir, de fet, tant Delgado com el conseller delegat del Reus, Joan Oliver, van intervenir a través de videoconferència des de Pequín, on havien fet la presentació de l'acord de compra d'un 29% de les accions del BIT FC, un projecte comú que ja fa gairebé un any que està en marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)