Reus

Per fi un empat és dolç

Puntàs a València. El Reus torna a exhibir una solvència defensiva sense fissures, anul·la el potencial ofensiu del Llevant i aconsegueix un 0-0 en un escenari on gairebé tothom ha perdut

llevant 0 reus 0

LLEVANT:Raúl; Pedro López, Chema, Postigo, Toño; Espinosa, Natxo Insa (Víctor Casadesús, 67'); Jason, Campaña (Verza, 86'), Montañés (Morales, 62'); i Roger.REUS DEPORTIU:Edgar Badia; Miramón, Pichu Atienza, Olmo, Ángel Martínez; Ramon Folch, López Garai; Jorge Díaz (Máyor, 78'), Fran Carbia (Vítor, 63'), David Haro; i Edgar Hernández (Querol, 81').ÀRBITRE:Valdés Aller (Castella i Lleó).T.G.:Al local Natxo Insa; i als visitants David Haro i Edgar Hernández.PÚBLIC:14.255 espectadors.

Acostumat com està a lamentar empats, ahir el Reus va poder celebrar-ne un. Per l'escenari, pel rival i també per la manera com es va aconseguir. Els roig-i-negres van contenir el millor conjunt de la categoria al seu estadi, on fins ahir tothom havia perdut tret de dos equips, que havien aconseguit un puntet. Ara ja en són tres. A més a més, després de dues derrotes agòniques, els del Baix Camp van recuperar contra l'exigent Llevant aquella solvència que els caracteritza. Amb alguna errada però sense fissures. I durant els 90 minuts. La jornada, doncs, ha estat gairebé rodona, ja que, amb el punt d'ahir, el quadre de Natxo González amplia una mica la diferència respecte a la zona de descens. Amb una jornada menys per disputar.

Els dos equips van necessitar mitja hora per entrar en el partit. Els primers trenta minuts tan sols van servir per veure que sobre la gespa del Ciutat de València hi havia dos blocs molt endreçats, que farien poques concessions. Poca cosa més. L'acció que va fer despertar tothom va ser una passada enrere fallida de Ramon Folch que no va acabar en desgràcia gràcies a la bona intervenció d'Edgar Badia (30'). La rèplica roig-i-negra arribaria tot just després, en una centrada de Jorge Díaz des de la dreta que Fran Carbia, amb poc angle, va aconseguir connectar. Raúl, atent, va blocar la pilota, massa tova. Més enllà d'aquestes dues accions, i d'un parell de xuts llunyans sense gaire perill, no va passar res més, i es va arribar al descans amb el 0-0.

La tendència no canvia

Després de la represa, la dinàmica del partit es va mantenir. El rigor va imposar-se a la rauxa i no hi va haver perill. De fet, no va ser fins al tram final, quan el Llevant va decidir que havia d'augmentar la seva presència al camp del Reus si volia sumar els tres punts, que el partit no es va animar. Va ser llavors que el quadre del Baix Camp va demostrar per què ha rebut tan pocs gols aquesta temporada. Va ser una muralla. De fet, el Llevant només ho va intentar amb un parell de xuts de Morales que va salvar, encertat com sempre, Edgar.

L'únic però del partit, és el de sempre. El Reus té un problema crònic en atac i gairebé no va inquietar el porter local. Només en algun córner i alguna intervenció de Vítor feia la sensació que podria passar alguna cosa. Però no va ser així. I els de Natxo González ho haurien pogut pagar car, ja que, en el temps afegit, Verza gairebé marca amb un xutàs de falta. Per sort va aparèixer Badia. Aquest no falla.

ELS VESTIDORS

Estic content. A diferència dels últims dos partits, el treball que ha fet l'equip ha tingut recompensa
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus ha demostrat per què ha encaixat tan pocs gols fins ara. S'ha de donar el punt per bo
Juan Ramón López Muñiz
ENTRENADOR DEL LLEVANT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)