3a divisió FEF

Una reacció cap a la permanència

1a catalana. El Girona B va aconseguir una victòria molt important contra la Fundació Privada Hermes (1-0). El filial gironí ha sumat set dels darrers nou punts, ha deixat enrere una dinàmica pèssima i ha fet un pas endavant per salvar-se

El Girona B va aconseguir una victòria vital contra el nou cuer de la taula, la Fundació Privada Hermes (1-0). El conjunt dirigit per Javi García ha sumat set dels darrers nou punts en joc –una sola derrota en les últimes set jornades–, en definitiva, una alenada d'aire necessària per sortir de les posicions més conflictives i aconseguir un marge de sis punts respecte al descens directe.

El filial del Girona ha deixat definitivament enrere una dinàmica pèssima de resultats que el va dur a encadenar dotze jornades sense guanyar –vuit empats i quatre derrotes–, una ratxa que va involucrar els blanc-i-vermells en la lluita per evitar el descens, el gran objectiu de cara a les últimes cinc jornades del campionat. El Girona B ha sumat onze dels darrers divuit punts en joc, una reacció perfecte per treure el cap i apuntar cap a la permanència en la categoria.

El diumenge, a Llagostera

En la propera jornada, el Girona B visita el Llagostera B en el duel més destacat. El filial llagosterenc va desaprofitar una magnífica ocasió per retallar punts respecte als dos primers classificats perdent al camp de l'equip que era cuer, l'Avià (1-0), una ensopegada de les que fan mal i de la qual es voldran refer a costa del Girona, un partit que es preveu igualat, com el de la primera volta (2-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)