2a divisió A

Al Nàstic li falten només 700 localitats per vendre

Derbi. El Reus té 355 entrades per al duel de dilluns i demà les posarà a la venda

El derbi de dilluns que ve entre el Nàstic i el Reus tindrà, com no podia ser d'una altra manera, un gran ambient al Nou Estadi de Tarragona. El club grana va informar ahir que ja ha venut totes les entrades de tribuna i de preferent, i que només en falten unes 700 corresponents als dos gols. Els abonats del Nàstic es poden acollir a la promoció de dues entrades al preu d'una, amb un màxim de quatre. El preu de les localitats de gol és de 15 euros.

Per altra banda, el Reus posarà a la venda demà les 355 localitats que li ha facilitat el Nàstic, corresponents a la zona acotada per a l'afició visitant entre el gol de mar i la graderia preferent. Aquestes entrades valen 20 euros i el club del Baix Camp les vendrà a la CF Reus Store del centre comercial del Pallol. Els abonats, que podran comprar-ne dues com a màxim, les podran adquirir entre demà i divendres, i si en sobren es posaran a la venda per a la resta d'aficionats dissabte. Així, es preveu que per al derbi hi hagi al voltant d'11.000 espectadors, capacitat màxima del Nou Estadi sense comptar la graderia preferent superior, que en principi es mantindrà tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)