3a divisió FEF

Sergi Romero, l'irreductible

3a divisió. El central del Figueres és l'únic jugador de camp del grup que no s'ha perdut ni un sol minut de joc en les 35 jornades disputades. Líder de la defensa, forma un duo sòlid amb Cunill

Després de 35 jornades de lliga –només en falten tres per a la conclusió–, el central del Figueres Sergi Romero és l'únic jugador de camp del grup cinquè de tercera que ha disputat la totalitat dels 3.150 minuts de joc. Evitar les lesions, les sancions i, sobretot, la confiança del seu entrenador, Chicho Pèlach, ha permès al gironí convertir-se en una peça bàsica per a la Unió i en tot un exemple de regularitat damunt del terreny de joc: “El secret és donar-ho tot, cuidar-se molt per no tenir lesions que et facin perdre entrenaments i partits, i un punt de sort. Evidentment, la clau és tenir la confiança del mister. Intento plasmar les seves idees al camp i ajudar l'equip en tot el que puc”, comenta el futbolista del Figueres, Sergi Romero, que ja va coincidir amb el seu entrenador a la gespa defensant la samarreta del Cassà, el Palamós i el curs passat de la Unió: “Ens coneixem molt i sempre hem compartit idees sobre estils de joc. Això fa que tot sigui més fàcil i que, pel que fa a la comunicació, tot vagi perfecte”, diu Romero.

El central del conjunt figuerenc va veure la quarta targeta groga en la jornada 21 contra el Sabadell B i encadena catorze jornades apercebut de sanció per acumulació de targetes, el principal temor que li pot fer perdre algun minut en la resta del campionat: “Intentaré esprémer al màxim fins al final, fa fins i tot gràcia. Amb els companys en fem broma, però si haig de fer una falta, entrar fort, aturar el joc, etc., no penso que estic apercebut”, declara el defensa.

Un eix inamovible

Dels 35 partits que ha jugat complets Sergi Romero, en 31 ho ha fet al costat de Toni Cunill a l'eix defensiu, un altre dels homes forts de Chicho i un dels jugadors figuerencs que més minuts acumula (2.790): “Amb en Toni ja vam jugar molts partits el curs passat, i enguany hem assolit un nivell de complicitat molt gran. No cal ni que ens parlem, amb un mirada ja ens comuniquem i sabem què farà cadascú. Jugar amb ell al costat és molt fàcil”, sentencia Sergi Romero, que només pensa a acabar el millor possible la temporada: “Afrontarem els tres partits que queden amb la màxima ambició. Volem acabar bé la lliga i amb bones sensacions per intentar escalar fins a la setena posició de la taula, tan amunt com puguem.”

PARELLA FERMA

Romero i Cunill han estat els dos centrals de la Unió en 31 dels 35 partits
Fa 14 jornades que estic apercebut, amb els companys en fem broma, però jugant no hi penso pas
Sergi Romero
central del figueres
La clau és tenir la confiança del tècnic. Intento plasmar les seves idees al camp, ens coneixem molt i coincidim en molts conceptes i idees
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)