Girona

La via Ramalho-Cifu guanya pes

Als carrils. Machín assaja canviant de costat l'exjugador de l'Elx i ubicant el basc a la dreta. “Sempre he dit que soc central, però he fet de lateral i m'hi puc adaptar”, explica Ramalho

Sense Johan Mojica, que ahir ni es va entrenar, ni cap possibilitat de tenir Aday ni Maffeo, sancionats, ni Sebas Coris, lesionat, l'atenció del plantejament de Pablo Machín amb vista al partit de dissabte a Lugo la centra l'aposta que farà als carrils. L'entrenament d'ahir va servir per enfortir una de les alternatives, que no deixa de ser situar dos homes fora del seu lloc natural. Machín va assajar durant tot el partidet d'entrenament amb Jonas Ramalho al carril dret i Cifu al carril esquerre, en una defensa que completaven Kiko Olivas, Pedro Alcalá i Juanpe Ramírez.

Abans del partidet a l'estadi, Machín va fer una feina específica al camp annex amb Ramalho, Portu, Chele i Maffeo al costat dret, i Cifu, Pablo Marí, Juan Cámara i Sergi Álamo, a l'esquerre. Tots, per tant –descomptant Maffeo–, amb alguna possibilitat d'ocupar ni que sigui de manera puntual un lloc en què també ha acumulat minuts Cristian Herrera, que ahir no s'hi va ni situar. En la preparació a l'estadi, però, Machín va situar Cifu a l'esquerra –a l'altre costat del seu lloc natural– i Ramalho a la dreta, i ja no va fer cap més moviment, a diferència del mig del camp i la davantera. “El mister m'està provant al carril i, mentre jugui, m'és igual on. Ho puc fer millor o pitjor, però ho intentaré. I crec que estic capacitat per jugar al costat”, exposava Ramalho, que havia fet de lateral però que es va consolidar al perfil dretà de l'eix des que Machín va aplicar l'esquema amb tres centrals. “Sempre he dit que soc central, però haver jugat força anys de lateral em dona un plus per poder competir al carril.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)