Nàstic

Futbol

Segona divisió A

A Tarragona miren endavant

Nàstic. Els grana giren full de la derrota contra el Reus i es conjuren per guanyar a Cadis. Zahibo recorda que estaven en una situació molt pitjor i van reaccionar, i per això és optimista

La plantilla del Nàstic intenta girar full de la dura derrota contra el Reus en el derbi, conscients que han de reaccionar ràpidament per no complicar-se encara més la vida. El capità, Xavi Molina, ja va dir després del partit que només pensen a guanyar a Cadis i assegura que, contra el Reus, van fer moltes coses bé. “Hem donat motius per creure-hi”, va dir el central grana. Manu Barreiro també es va mostrar optimista, ja que va assegurar que queda marge i que, a camp contrari, el Nàstic és un equip que sol obtenir punts. Ahir, Wilfried Zahibo va assegurar que l'equip ja ha canviat el xip i té el pensament fixat en Cadis. Si el mig centre francès és optimista és perquè recorda que el Nàstic ja va sortir de la zona de descens, i ara ho pot tornar a fer. “Hem estat en una situació molt pitjor que l'actual, en què ningú no apostava per nosaltres, i vam saber reaccionar. Semblava molt difícil, i ho vam fer.”

El Nàstic no ha tingut cap dia de descans per preparar el partit de diumenge a la tarda a Cadis. Els grana esperen recuperar per fi Luismi, mentre que els andalusos no disposaran, per sanció, de Carpio, Aridane i Brian Oliván.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)