Reus

Amb l'eufòria com a propulsor

Reus. Després de vèncer el derbi al Nou Estadi, l'equip roig-i-negre vol deixar la permanència encarrilada amb una victòria contra el Saragossa

El futbol és capritxós i petits detalls fan fluctuar l'estat d'ànim de tota una parròquia d'un costat a l'altre. Abans i durant el derbi de dilluns passat al Nou Estadi, al Reus manava el temor de caure en la desgràcia de la zona compromesa, ja que estava costant Déu i ajuda guanyar. Però un parell d'accions determinants –una aturada antològica d'Edgar Badia i un gol agònic de Máyor– van permetre guanyar el Nàstic per la mínima i tornar a respirar. El conjunt del Baix Camp no pot relaxar-se, perquè el perill continua ben latent. L'objectiu amb el qual rep un rival directe com el Saragossa, doncs, és molt clar: encadenar una segona victòria que permeti encarrilar la permanència.

Tot i que el repte d'enllaçar dues victòries pugui resultar relativament senzill tenint en compte que el partit es disputa al Municipal, res més lluny de la realitat. El conjunt roig-i-negre té problemes crònics quan juga a la capital del Baix Camp i hi enllaça set partits sense vèncer (5 punts de 21). La regularitat, de fet, ha estat la gran assignatura pendent del Reus aquesta temporada, ja que només ha estat capaç d'encadenar dues victòries dos cops, al setembre i a l'octubre. En la segona volta, doncs, hi ha hagut una davallada, si bé el tècnic rival, César Láinez adverteix que ha estat més numèrica que no pas de sensacions: “Ells van fer una primera volta gairebé excel·lent, amb números de play-off; en la segona no duen el mateix ritme, però han fet mèrits per sumar més punts.”

El tècnic aragonès ha advertit els seus dels perills del Reus, mentre que Natxo González també vol tenir la plantilla alerta: “No estem parlant de qualsevol rival; estem parlant del Saragossa.” Per aquest partit, el basc tindrà la baixa sensible de López Garai i la de Pichu Atienza. Això sí, recupera el lateral esquerre titular, Ángel Martínez. D'altra banda, el seu homòleg a Saragossa no podrà comptar amb un dels seus homes de confiança, Edu Bedia, sancionat per acumulació de targetes. Láinez, això sí, recupera un dels seus fixos, el defensa Leandro Cabrera, que tornarà a ocupar el lateral esquerre.

L'AVANTMATX

En aquest punt és molt important encadenar dues victòries, aquest és el nostre repte
Natxo González
entrenador del reus
Tot i els números, el Reus ho fa fenomenal a casa. Només li està faltant més encert
César Láinez
entrenador del saragossa

Láinez elogia l'estil de Natxo González

El tècnic del Saragossa, César Láinez, va parlar de Natxo González en clau de futur entrenador del club aragonès, ja que ell ja ha deixat clar que acabarà la seva tasca al capdavant del primer equip a final de temporada. “No és a les meves mans buscar el nou entrenador, però si al final ve en Natxo, aquí trobarà tota l'ajuda que li puguem brindar els que estem al club, perquè serà qui ens ha de portar a l'objectiu de l'ascens a primera divisió”, va afirmar Láinez, que va fer el perfil de l'actual tècnic del Reus: “Potser no té el recorregut d'altres entrenadors pel que fa als equips en què ha estat, però puc dir que tots els seus blocs tenen un signe d'identitat: qui no corre i no lluita, no juga, i tots tenen una gran seguretat defensiva que li està donant eficàcia per assolir els objectius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)