Dos minuts d'inspiració permeten al Girona vèncer a l'Osca (3-1)

2a divisió A. Els gironins fan un nou pas endavant cap a l'ascens a primera i, a falta de la resta de resultats de la jornada, té un avantatge de 10 punts respecte el Getafe, el tercer classificat

El Girona ha trencat la ratxa de derrotes a Montilivi i ha aconseguit sumar tres punts vitals contra l'Osca (3-1), que li permeten agafar un marge de deu punts momentani respecte el Getafe, el tercer classificat.

La primera part ha estat plana i avorrida, però cinc minuts d'eufòria ho han canviat tot. En el 38' Portu ha aprofitat una errada defensiva visitant per marxar del porter i establir l'1-0. Només un minut després, Sandaza ha forçat un penal que ell mateix ha executat establint un 2-0 molt prometedor. En el 43' Samu Sáiz ha fet tocar de peus a terra Montilivi amb un golàs des de la llarga distància.

Durant la segona part, el Girona ha sabut patir en defensa però no s'ha estalviat patiments després de desaprofitar dues jugades per sentenciar a l'Osca –Portu i Longo van tenir les millors ocasions.

Ja en el 94' Sandaza ha tancat el marcador, quan tot l'Osca atacava a la desesperada.