Territorial

Una altra ocasió perduda del filial

1a catalana. El Llagostera B s'avança en el marcador, però el Lloret remunta en la segona meitat (2-1) i complica molt les possibilitats del filial blaugrana de lluitar per l'ascens a tercera

El Llagostera B va dir pràcticament adeu a les possibilitats de lluitar per l'ascens a tercera després de perdre al camp d'un Lloret que ja no s'hi juga res. I és que el filial blaugrana només ha pogut sumar un punt dels últims nou, i no ha pogut aprofitar les desfetes dels equips de dalt.

Ahir el partit va començar molt bé per als de Pep Triadú –ahir va veure el partit des de la grada per sanció– ja que van dominar clarament en la primera part i es van avançar en el marcador gràcies a un xut de lluny d'Eloi Zamorano que va sorprendre Tuscà. Els blaugrana van tenir clares ocasions per fer el segon, sobretot en dues accions d'un contra un, però no van poder ampliar l'avantatge.

En la segona part el Lloret va semblar que era qui s'hi jugava més. Els selvatans van plantejar un partit molt intens, que va treure de polleguera els llagosterencs. A més, es van trobar amb el gol de l'empat ben aviat en una jugada a pilota aturada que Narcís va rematar a la xarxa. Amb l'empat al marcador hi va haver més brega i polèmica que futbol, i és que hi va haver un possible penal a cada àrea. El col·legiat va assenyalar el que afavoria el Lloret, va expulsar Pol Mitjà i Adrián va transformar la pena màxima en el 2-1 que ja seria definitiu (83').

lloret 2 llagostera b 1

LLORET:Tuscà, Valls, Aniol, Edu Poderoso, Majó, Narcís (Roger Mora, 66'), Riki, Gous (Adrián, 66'), Chino (Bader, 66'), Juanpi (Romero, 60') i Aparicio.LLAGOSTERA B:Castilla, Espuña, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Gelmà, Alexis (Maymí, 23'), Marçal (Mitjà, 78'), Uri Vila, Peque, Almendros i Jose (Henry, 30').GOLS:0-1 (21') Eloi Zamorano. 1-1 (47') Narcís. 2-1 (83') Adrián, de penal.ÀRBITRE:Martínez Baena.T.G.:als locals Aparicio, Juanpi, Valls, Narcís i Aniol; i als visitants Óscar Almendros, Peque, Uri Vila i Castilla.T.V.:al locals Riki (89'), per dues grogues, i directa al tècnic Edu Urdiales; i directa (83') al visitant Mitjà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)