Nàstic

El Nàstic rasca un punt a Cadis i continua en zona de descens

Sense gols. Els grana, rigorosos en defensa, han aturat l'embranzida del conjunt local, però els ha mancat encert per aconseguir una recompensa major

El Nàstic ha empatat en la seva visita a l'exigent estadi del Cadis i continuarà una jornada més en zona de descens. El conjunt grana ha fet un partit molt seriós i ha sabut aturar l'embranzida del conjunt gadità, que està lluitant per l'ascens, tot i que també li ha faltat el punt de profunditat i inspiració necessari per rascar alguna cosa més. En el primer temps s'ha vist ben poc perill. Només començar, ha han intentat el local Salvi i el grana Stéphane Emana. Sense encert això sí. Després, s'ha vist un Nàstic rigorós que ha mantingut a ratlla els andalusos. Així, l'única arma del Cadis han estat els xuts de falta d'Aketxe, que han trobat sempre una bona resposta de Manolo Reina.

La tònica s'ha mantingut després de la represa. Només la manca de punteria d'Ortuño ha evitat que els locals obrissin la llauna. De fet, quan faltaven vint minuts per al final, ha arribat una acció clau: Mossa ha bloquejat a Ortuño dins l'àrea, ha vist la segona groga i ha estat expulsat. Per fortuna, el davanter protagonista del penal, ha enviat el xut de la pena màxima als núvols. Després, amb deu homes, el Nàstic ha aguantat bé el setge del Cadis i hagués pogut guanyar si, en el minut 90, Stéphane Emana no hagués fallat sol com un mussol davant el porter en un contraatac. El camerunès ha xutat demunt de Cifuentes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)