2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Especular, una mala idea

2a divisió B. El Badalona visita diumenge el camp del Llevant B conscient que amb un empat es classificaria per a la fase d'ascens, però amb la consigna de guanyar per evitar contratemps

“L'estudiant que es presenta a un examen per buscar només l'aprovat, si no té un bon dia, acostuma a suspendre. En canvi, si es prepara per tenir l'excel·lent i té un mal dia, segurament rascarà un aprovat.” El mig del Badalona Sandro Toscano resumeix, amb aquesta paràbola, el partit clau de diumenge, al camp de l'Atlètic Llevant, en què els escapulats necessiten un punt per assegurar-se jugar el play-off. “Tinc moltes ganes que arribi el partit i d'aconseguir no només el punt, sinó la victòria”, remarca Sandro. La fita, però, no serà senzilla, ja que el filial granota també s'hi juga moltíssim: les possibilitats de salvar-se. Els valencians s'asseguraran jugar l'eliminatòria de permanència si aconsegueixen els tres punts. Qualsevol altre resultat faria que depenguessin del que faci l'Hospitalet a Mestalla. La darrera jornada, doncs, promet emocions fortíssimes.

Sandro serà un dels grans arguments dels badalonins. Arribat aquest estiu del Sabadell, ha anat guanyant pes en els esquemes de Manolo González i encadena onze titularitats, amb una baixa per sanció entremig. A l'hora de valorar el seu moment, doncs, el futbolista escapulat es mostra satisfet i té clar quines són les raons que l'han dut a la titularitat. “El que m'ha fet guanyar la confiança de l'entrenador és el canvi de xip que he fet”, valora el mig de 21 anys, que hi afegeix: “He polit aspectes tàctics i del treball en defensa.” Sandro, amb tot, té un any més de contracte amb el Badalona, si bé ja ha despertat l'interès d'altres equips i de filials: “Ara només penso en el Badalona i en el partit de diumenge, en què podem classificar-nos per al play-off.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)