Girona

Futbol

Segona divisió A

“El Llevant no abaixarà els braços”

Pablo Machín no espera pas un Llevant en fase de descompressió i esperant que el títol caigui com una fruita madura. “Ells no abaixaran els braços. Això, segur. Una altra cosa és que haguessin assolit el campionat al camp del Rayo. Però les celebracions de l'ascens i la petita baixada de tensió ja van ser la setmana anterior, no aquesta”. El tècnic del Girona té clar que la motivació del seu equip ha de ser superior, però també que aquesta circumstància per si sola no decantarà el partit: “Ells, amb la plantilla i la inèrcia que tenen, competint al 95% en poden fer prou per guanyar qualsevol. Nosaltres, no. Som un equip més de la categoria i, si volem guanyar, i més el líder, hem de competir al 100%”, exposa el tècnic gironí.

Machín no té cap dubte que la classificació no enganya quan s'ha de valorar la trajectòria del líder. “Ja tenia la millor plantilla de la categoria, però el seu entrenador ha convertit el Llevant també en el millor equip de segona A. Ho han demostrat amb escreix i se'ls ha de felicitar.” El tècnic del Girona va destacar que els valencians dominen tots els aspectes del joc i que, a més, tenen el factor diferencial de Roger Martí. “És el pistoler de la categoria. És molt important minimitzar el rival ofensivament perquè ja hem vist repetidament que és un futbolista que no perdona quan té l'oportunitat.”

El Llevant tampoc no ha perdut ni un sol partit al Ciutat de València. De fet, és l'únic equip de tota la categoria invicte al seu estadi. “És una altra dada molt significativa, tot i que nosaltres també som un equip acostumat a trencar estadístiques.” Machín va valorar el fet que més de 500 aficionats del Girona es desplacin avui a València. “Són molts quilòmetres i és d'agrair. Això és il·lusió. Tant de bo s'ho passin molt bé.”

PRIMER I SEGON

“Competint al 95%, el Llevant pot guanyar; nosaltres hem d'anar al 100%”

EL LÍDER

“El Llevant tenia una gran plantilla i el seu tècnic l'ha convertit, també, en el millor equip”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)