Girona

Juan Ramón López Muñiz

“N'hem d'estar molt orgullosos”

Quan ja has aconseguit l'ascens i només t'has quedat a un gol d'assegurar el títol només hi pot haver bones paraules. Aquest va ser el cas de la roda de premsa de Juan Ramón López Muñiz, que una vegada més es va desfer en elogis al seu equip després de la victòria contra el Girona. “Ha estat un gran partit, digne dels dos primers classificats, i nosaltres hem estat molt bé en pràcticament tot el que hem fet”, va destacar López Muñiz, que va destacar també la bona actitud del seu equip tot i ja haver aconseguit l'ascens: “Hem d'estar molt orgullosos d'aquests jugadors, perquè cada setmana tenen la mentalitat de defensar l'escut i l'afició. Són molt professionals i el que han fet fins ara, i segueixen fent, és molt més difícil del que sembla, per això no puc posar cap taca a aquesta temporada; és perfecta”, va analitzar el tècnic asturià.

En l'aspecte futbolístic, López Muñiz va valorar per damunt de tot la feina defensiva dels seus jugadors. “Hem aconseguit ajustar molt bé els marcatges per no tenir problemes; sobretot en el cas de Longo que buscava tota l'estona la superioritat numèrica a la banda; però ho hem controlat bé”, va analitzar el tècnic amb un somriure d'orella a orella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)