Nàstic

El Nàstic salva un punt gràcies a dos gols de Tejera (2-2)

2a divisió A. L'equip grana no ha passat de l'empat al Nou Estadi contra l'Oviedo, que dominava 0-2 al descans

El Nàstic necessitava la victòria contra l'Oviedo per sortir de la zona de descens, però només n'ha pogut treure un punt (2-2). En pot fer, però, una lectura positiva, ja que ha reaccionat en la segona meitat després del 0-2 del descans. Dos xuts de Sergio Tejera des de la frontal han permès a l'equip grana salvar un punt.

El partit no ha trigat a posar-se-li molt complicat al Nàstic, que s'ha mostrat molt tou en defensa tant en el 0-1 –una gran centrada de Susaeta rematada al límit de l'àrea petita per Carlitos de Pena (17')– com, sobretot, en el 0-2, una jugada plena de despropòsits. Bouzón ha fet nosa a Reina, que no ha rebutjat bé una pilota que ha anat a parar als peus de Toché. El seu xut, amb el porter descol·locat, ha passat per sota de les cames de Xavi Molina, que no ha encertat a refusar-la. El Nàstic, nerviós i estàtic, no ha tingut capacitat de resposta immediata fins al descans.

En la segona meitat, però, el Nàstic ha millorat. Més agressiu i amb sentit ofensiu gràcies a l'entrada de Valentín i Delgado, ha portat el pes del joc i l'1-2, en un bon xut de Tejera després d'una jugada del mateix Valentín, l'han fet entrar de ple en el partit. En la recta final, el mateix Tejera, amb un altra xut des de fora de l'àrea, ara amb la cama dreta, ha establert el 2-2.