2a divisió FEF

El Cornellà s'acomiada cedint dos punts al final

Amb deu. L'Hèrcules va igualar en els últims minuts els dos gols d'uns verds en inferioritat

cornellà 2 hèrcules 2

CORNELLÀ:Jesús Ruiz, Pere, Borja, Edgar, Lucas, David (Antonio, 29'), Gómez, Marc Caballé, Abraham, Ripoll (Gao, 76') i Enric (Devesa, 86').HÈRCULES:Iván, Dalmau, Fernando, Lolo (Delgado, 63'), Pol, Checa (Salinas, 69'), Espinosa (Nieto, 49'), Muñano, Gaspar, Chechu i Berrocal.GOLS:1-0 (9') Abraham. 2-0 (23') Enric. 2-1 (88') Delgado. 2-2 (90') Nieto.ÀRBITRE:Espasandín Cores.T.G.:Als locals Ripoll, Marc Caballé, Jesús Ruiz i Gao, i als visitants Lolo, Gaspar, Checa i Román.T.V.:Directa al local Antonio (53').COMENTARI:El Cornellà no va poder acomiadar la temporada amb una victòria, malgrat que la va tenir molt a l'abast. L'Hèrcules va igualar en els últims minuts els dos gols d'avantatge dels verds, que van jugar quasi tota la segona meitat amb un futbolista menys. El Cornellà va començar el partit amb ímpetu i Enric va fer treballar el porter Iván pocs abans del primer gol, una gran rematada d'Abraham a l'escaire. L'Hèrcules va buscar l'empat, però Juanma va topar amb el porter local, Jesús Ruiz. I, poc després, Enric, amb una definició clàssica de davanter centre, va fer el segon gol. En la segona meitat, l'expulsió amb vermella directa d'Antonio, que poc abans havia tingut el tercer gol a prop, va canviar la decoració. L'Hèrcules va augmentar els seus atacs i va trobar els fruits en els últims minuts amb els gols de Delgado i Nieto.