2a divisió A

futbol

l'hospitalet

Desgràcia prevista

Consumat. L'Hospitalet tanca un curs convuls en l'aspecte institucional i esportiu amb el retorn a tercera divisió després de set cursos a segona B

Després de set temporades a segona B, en què l'Hospi va arribar a ser un dels clubs referents de la categoria i va jugar dues fases d'ascens –una com a campió–, l'equip riberenc va consumar diumenge el seu retorn a tercera. La ressaca dels anys de bonança esportiva ha arribat els últims dos anys i ha acabat amb el descens. Una desgràcia, això sí, que ja es preveia. Així ho admet el president de l'entitat, Santi Ballesté. “Estic trist però molt orgullós de l'equip, tenint en compte els recursos de què disposàvem, a l'inici de la lliga tots hauríem firmat arribar a l'última jornada amb possibilitats de salvar-nos”, reflexiona el màxim dirigent de l'Hospi, que ja pensa en clau de futur: “Ara ens hem de centrar a recuperar la categoria com més aviat millor, ja que la segona B és la divisió que li correspon a l'entitat.”

Per mirar d'aconseguir la fita de l'ascens, Ballesté anuncia que no té previst fer canvis en l'àrea esportiva. “Amb el pressupost que teníem el director esportiu Jonathan Risueño ha fet una gran feina i comptem amb ell”, explica el president riberenc, que té el desig de mantenir una bona part del bloc: “Hem de parlar amb els jugadors, però estic molt content amb ells i oferirem la renovació a bona part de la plantilla. Això sí, serà amb les mateixes condicions que tenien enguany, i entenc que a tercera serà complicat retenir-los.” D'altra banda, després del serial que hi ha hagut els últims mesos a la banqueta del club, ja que no se sabia ben bé qui dirigia l'Hospitalet, Ballesté ja avança que s'està buscant un nou entrenador per a la campanya vinent.

Ordre en els comptes

“Hem salvat el club.” Així de taxatiu és Ballesté, que està molt satisfet amb la gestió econòmica que ha fet, ja que “hi havia moments en què veia el futur de l'Hospi molt negre”. De fet, el club va arribar a tenir els comptes embargats i la junta va haver de demanar permís als socis per demanar un crèdit en una assemblea. “Ara hi ha ordre, hem pagat factures pendents, hem aconseguit un aplaçament del deute i ja no estem embargats”, diu el president de l'Hospi, que resumeix l'estat dels comptes: “Hi ha un deute d'aproximadament un milió d'euros i el tornarem pagant 200.000 euros cada any, fet que condiciona però no compromet el futur del club.”

LES FRASES

No puc demanar més del que s'ha fet. A l'inici de lliga ja hauríem firmat arribar a l'última jornada amb possibilitats de salvar-nos
L'objectiu ara és el retorn a segona B. Confio en Jonathan Risueño i ja estem buscant tècnic
Santi Ballesté
PRESIDENT DE L'HOSPITALET
Hem salvat el club. Ara ja no estem embargats i hem ordenat el deute: pagarem 200.000 euros a l'any durant cinc anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)