Girona

PABLO PÉREZ

DAVANTER DE L'ALCORCÓN

“El Girona té un bon coixí, però nosaltres, no; ens hi va la vida”

“Estàvem enclotats i aquestes dues últimes victòries ens han donat aire. Confiem en la salvació, però haurem de lluitar fins al final”

“Ja fa anys que lluiten per pujar i si ho acaben aconseguint serà merescut”

Tots volíem ser més amunt, però vam anar caient posicions i és complicat ser a la part baixa de la taula
El Girona juga davant de la seva afició i té la il·lusió de fer un pas més cap a l'ascens, així que serà un rival molt perillós

La temporada de l'Alcorcón no està sent l'esperada, amb l'equip immers de ple en la lluita per la salvació quan falten quatre jornades pel final. Tot i així, el conjunt madrileny visitarà Montilivi després de dues victòries seguides i d'haver sortit del descens, una zona que Pablo Pérez (Gijón, 2/8/1993) i els seus companys no volen tornar a trepitjar. El davanter cedit per l'Sporting destaca el bon moment de l'Alcorcón i no renuncia a sumar els tres punts contra el Girona, un equip que considera que es mereix pujar a primera pels mèrits fets durant els últims anys.

L'Alcorcón (18è amb 43 punts) va sortir del descens en la jornada passada després d'enllaçar la segona victòria, contra el Rayo Vallecano (2-0). Sembla que han reaccionat a temps.
Sí, estàvem enclotats i aquestes dues victòries ens han donat aire. Totes dues van ser molt importants: la primera, en un camp molt complicat com és el de l'Oviedo, i l'última, a casa amb el Rayo Vallecano, un altre gran equip. Estem molt contents.
Tot i així, la zona vermella continua molt a prop (el Nàstic, el primer equip en descens, té els mateixos punts). Tocarà lluitar fins al final...
Sembla que sí, està tot molt igualat i fins al final hi haurà molts equips implicats en la lluita per no baixar, així que hem d'anar a totes fins a l'última jornada. És millor que hi hagi molts equips en aquesta zona, perquè poden punxar i també hi ha duels directes. Però nosaltres hem de centrar-nos a sumar els nostres punts.
Quina sensació tenen dins del vestidor quan només falten quatre jornades per acabar?
Confiem en l'equip i en la salvació, ara hem aconseguit entrar en una bona dinàmica i d'aquí al final hem d'intentar sumar tot el possible per no tornar a entrar en zona de descens, però haurem de lluitar fins al final.
A principi de temporada l'objectiu de l'Alcorcón segur que era molt mes ambiciós que no pas l'actual. Què ha fallat?
Tots volíem estar més amunt, però per circumstàncies vam anar caient posicions i és complicat ser a la part baixa de la taula. Però l'equip ha sabut reaccionar a temps i estem convençuts que tirarem la situació endavant.
Només han marcat 27 gols en 38 partits i són el pitjor equip a domicili (11 punts), unes estadístiques que no ajuden...
Si ets a la part baixa de la taula és evident que alguna cosa no has fet bé, i potser sí que aquests dos aspectes són els que més ens han perjudicat, però hem d'oblidar-ho i pensar només que queden quatre partits per al final de la lliga en els quals hem de complir.
Ara visiten el camp del Girona, segon classificat i un equip que s'està jugant l'ascens directe. És el pitjor lloc on anar a jugar ara mateix?
Sabem que el Girona és un gran equip, que va segon i que probablement pujarà a primera divisió, però a nosaltres no ens preocupa el rival. També vam guanyar fa poc a casa de l'Oviedo i ara sortirem a fer el nostre partit amb l'objectiu de sumar els tres punts.
Serà un partit amb molt en joc, el Girona aspira a fer un pas més cap a l'elit i l'Alcorcón no vol tornar a caure en descens. Qui té més pressió?
El Girona juga davant de la seva afició i té la il·lusió de fer un pas més cap a l'ascens, així que serà un rival molt perillós. Ells tenen un bon coixí de punts per estar relativament tranquils, però en canvi nosaltres no el tenim, ens hi va la vida, i hem de sortir al camp al cent per cent.
Què li sembla l'equip gironí? Fa olor de primera?
Ja fa anys que lluiten per pujar i si ho acaben aconseguint crec que serà merescut. Aquest any també estan molt bé, però encara queden quatre partits; a veure què passa al final.
En l'aspecte personal m'imagino que també s'esperava més de la seva cessió a l'Alcorcón. Ha marcat un gol en trenta partits i no sempre ha estat titular.
Tot jugador sempre vol més. És cert que esperava una mica més, però ara ja no serveix de res mirar el passat i ens hem de centrar exclusivament en aquests últims quatre partits per aconseguir l'objectiu.
El tècnic Julio Velázquez ha utilitzat diferents esquemes de joc. On se sent més còmode Pablo Pérez?
Potser m'agrada més jugar de segon punta, però el més important és jugar, així que jugaré encantat allà on el mister em necessiti.
És propietat de l'Sporting de Gijón, club amb el qual va jugar a primera divisió el curs passat. Ara els asturians han tornat a baixar a segona A, un cop dur.
Sí, per a tots els que som de Gijón i per a l'afició de l'Sporting és fotut, però jo de moment ja en tinc prou amb centrar-me a aconseguir la permanència amb l'Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)