3a divisió FEF

GERARDO BERODIA

MITJAPUNTA DEL MÓSTOLES, RIVAL DEL PERALADA

“No hem tingut sort en el sorteig, però ells tampoc”

“Als dos equips ens agrada jugar a futbol i els dos camps són de gespa natural, així que es pot veure un bon espectacle”

Gerardo Berodia (Madrid, 06-06-1981) és el líder indiscutible del Móstoles. Capità i pitxitxi de l'equip amb 17 gols, l'experimentat mitjapunta de 35 anys –ha arribat a jugar a 2a A amb el Lugo i també en la primera divisió boliviana–, es mostra il·lusionat amb la primera eliminatòria d'ascens contra el Peralada, un encreuament al qual Berodia arriba molt just per culpa d'un trencament muscular.

El Móstoles jugarà per primera vegada en la seva història una promoció d'ascens a la segona divisió B. Tot un èxit.
Sí, per al club és un esdeveniment molt important. Ara hem de donar una bona imatge, passar el màxim d'eliminatòries possibles i intentar que la temporada tingui un final bonic.
Es van classificar per al ‘play-off' en l'última jornada després de sumar només tres empats en els últims quatre partits. Arriben al final justos de gasolina?
La recta final no ha estat la millor. Vam començar malament, després vam aconseguir una gran regularitat i en els últims partits hem baixat una mica, hi hem arribat molt justos. Però sabem que en un play-off tot s'iguala, és una nova etapa.
Els ha tocat el Peralada en la primera eliminatòria. Què en sap, d'aquest equip?
Fins ara no en sabíem gaire cosa, però segur que serà un rival difícil, com tots els que estem en el play-off. Sabem que és el filial del Girona i que, a més de joves també té futbolistes amb experiència, i jugant en el grup català segur que és un equip fort. Segurament no hem tingut sort en el sorteig, però ells tampoc. Esperem un encreuament bonic, als dos equips ens agrada jugar a futbol i els dos camps són de gespa natural, així que es pot veure un bon espectacle.
Juguen el primer partit a casa, però aquest curs han demostrat ser millor equip a domicili. Com ho valora això?
Això diuen les estadístiques, i fer bons partits a fora sempre és important en els play-off. Ara els petits detalls es paguen cars, i intentarem fer dos bons partits per passar a la fase següent.
Com definiria el Móstoles?
És un club humil que no té el pressupost d'altres equips de Madrid, però sí unes possibilitats molt grans de créixer. La idea del Móstoles és acostar-se al que han fet clubs propers com el Getafe, el Leganés, l'Alcorcón i el Rayo, equips que estan a primera o a 2a A. Crec que és qüestió de temps que el Móstoles estigui allà, aquest any hem fet el primer pas, i ara toca intentar pujar.
Arriba amb problemes físics a l'eliminatòria, un hàndicap per al Móstoles tenint en compte que és el pitxitxi del seu equip amb 17 gols.
M'he perdut bastants partits per lesió i, tot i que no soc un davanter pur, sempre m'he caracteritzat per marcar gols.
Encara manté el contacte amb Iker Casillas?
Sí, amb l'Iker vam jugar molts anys junts al Madrid i encara parlem. Ell ha entrat a col·laborar amb el Móstoles a través de la seva fundació, i a veure si pot venir al play-off. Em sembla que no ve fins a finals de maig, així que haurem de passar alguna eliminatòria per veure'l.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)