Girona

Futbol

Segona divisió A

“No es viu de sensacions, però mereixíem guanyar”

No només s'havien esfumat les possibilitats que hi hagués festa grossa, sinó que el Girona haurà vist reduït l'avantatge respecte al tercer classificat, i això que va tenir molt a tocar el triomf contra l'Alcorcón. “No es viu de sensacions, i ara mateix preferiria tenir-ne de dolentes i haver marcat de rebot, però mereixíem guanyar. Em sembla que hi estaríem tots d'acord”, va dir Pablo Machín a la sala de premsa. El tècnic va lamentar que el Girona no trobés el camí del gol: “El que ens ha faltat és l'encert. És paradoxal, perquè som els màxims golejadors, però aquest argument s'està repetint molts cops. Necessitem generar moltíssimes ocasions per marcar”, va explicar l'entrenador local, i hi va afegir: “No puc demanar res més als futbolistes. El pla d'actuació, amb paciència, tal com havíem d'actuar en el joc de posició, en l'intent d'eixamplar el camp per les bandes, ho hem fet bé. Pel que ens hi estem jugant, hem fet un partit molt intel·ligent.”

La primera part no va tenir res a veure amb la segona, especialment arran de l'entrada de Borja García i un pas endavant. “Pensàvem que Eloi ens podia donar més equilibri perquè l'Alcorcón ens exigiria més, seria més ambiciós. I, amb l'equip rival més cansat, volíem fer valer la clarividència de Borja”, va argumentar Machín. “Potser en la primera no hem generat tant perill, però ja hem tingut alguna ocasió. I, en la segona, hem minimitzat el rival a partir de futbol ofensiu.” El gol no arribava, i com a mínim no hi va haver un ensurt gros al darrere: “En aquesta mena de partits en què et mereixes guanyar clarament, a vegades et tornes una mica boig i els acabes perdent. Com que m'agrada ser positiu, pensaré que hem guanyat un punt, que és una realitat. Gràcies a Déu, tenim un avantatge que ens hem guanyat a pols.”

Amb nou punts en joc, el Girona en té cinc més que el Getafe. “Ja tenia clar que aquest no seria el partit de l'ascens, però sí que ens hi podia deixar molt a prop. Són 42 jornades, que és una eternitat, i no ens hem de fixar tant en els rivals, sinó en nosaltres, tot i que inevitablement tenim el retrovisor posat. Hem de valorar que depenem de nosaltres. Per tot el que hem fet, mereixem pujar, però encara queden tres jornades.”

EL CONSOL

“Vull ser positiu: hem aconseguit un punt i tenim un avantatge que ens hem guanyat”

EL RESUM

“Ha faltat encert. El pla d'actuació, amb paciència i intel·ligència, l'hem fet bé”

EL FUTUR IMMEDIAT

“Ens hem de fixar en nosaltres i no tant en els rivals, tot i que tenim el retrovisor posat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)