Girona

Julio Velázquez

“L'atzar també ens ha ajudat”

L'Alcorcón va fer un plantejament molt defensiu a Montilivi i en va sortir amb un punt molt valuós, que, naturalment, va deixar satisfet el seu entrenador. “Hem seguit el pla d'actuació de les dues últimes jornades, créixer en el partit des de la solvència defensiva, sent un equip compacte i intentant no concedir. I perquè això pugui passar és fonamental que els jugadors estiguin per la feina. Em trec el barret davant els jugadors; hi ha un grau de compromís brutal”, va explicar Julio Velázquez, que valora molt els 7 punts dels últims 9 que ha fet el seu equip: “Fa quinze dies, o una mica més, estàvem terminals. I ara tornem a estar en la lluita, cosa que és l'hòstia per tal com estàvem.”

Velázquez va destacar el treball dels seus homes. “Hem defensat molt bé, i en situacions puntuals l'atzar també ens ha ajudat. El Girona ataca molt bé, sense seqüències de passada llarga, amb diagonals, amb situacions directes, i té jugadors de molta qualitat. Hem minimitzat la perillositat real, tot i que sí que han viscut al nostre camp i hi ha hagut un punt d'atzar.” Especialment en la segona part, arran de l'entrada de Borja. “Han buscat tenir més joc entre línies per arribar de manera més convincent als metres finals. Hem de tenir en compte que ens enfrontàvem a un grandíssim equip, i encara dono més valor al que ha hagut de viure les últimes temporades. Té jugadors amb una capacitat extraordinària”, va insistir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)